Sunday, September 17, 2017

Easy Pink Doll Makeup tutorial






assalamualaikum hi semua.kalini fyna nak review 1 matte lipstick dari hansaegee .. sekarang kan memang trend matte lipstick..tapi kebanyakkan lipstick matte sekarang ni boleh buatkan lips dry..betul tak?


ok jom tengok details pasal this Vacci Lipstick Matte









Type: Lipstick 
Use: Lips 
Volumes: 3.5g

[Special feature] 
Lipstick matte that softly melts and adheres onto lips turning lips smooth and moist,and completes the lips lively by giving vivid and attractive color. High moisture effect and long-lasting fix texture.

Ingredients like Rose hip seed oil,Avocado oil,Macadamia seed oil,Apricot seed oil and Vitamin E help to maintain moisture and attractive lips. Overcomes the dryness.

Furthermore, the natural oil ingredients of the lipstick make the lips wet and lively as do treatments.

* Vivid Color

* Moisturizing

* Long lasting matte type

[Main Ingredients] 
Macadamia Ternifolia Seed Oil,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Rosa Canina Seed Extract,Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,Mineral Oil,Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, and ect.

[How to Use] 
It can give natural look by touching up by tapping around the inside of lip line,and apply all over the lip line for vivid lip color.


didatangkan dengan 6 warna yang sangat cantik..fyna suka dengan lipstick ni sebab 

1. ianya velvet matte..so ianya tak matte sangat which is buatkan lips nampak moist..but korang boleh kemam dengan tisu supaya nampak matte

2. ia tidak ada tarikh luput kerana ianya adalah mineral

3. ia tak buatkan lips fyna dry walaupun pakai dari pagi ke malam

4. tahan lama

5. warnanya sangat pigminted so korang boleh pakai sikit untuk warna soft or korang boleh pakai full untuk nampak vogue git

6. tak lekat di gelas kalau minum

7. buatkan bibir jadi munggil 

8. tak gelapkan bibir walaupun pakai berhari2

























No comments: