Friday, April 21, 2017

Korean Makeup + Faux Freckles + lip tint swatches/review


assalamualaikum hi semua

harini fyna excited nak tunjuk korang 1 lip tint yang menjadi fav fyna lately..fyna suka lip cream matte yang menjadi trend sekarang ni tapi bila pakai selalu bibir fyna jadi kering..kalau tak cuci betul2 bibir jadi gelap hmkalau tengok orang korea..diorang lebih suka pakai liptick yang nampak moist and gloss and natural di bibir kan? so harini fyna nak share product terbaru dari Hansaegee Nature iaitu Vacci Lipstick Tint 


fyna suka the packaging..sangat cute! pink and putih my fav color hehe

Tint lipstick that softly melts and adheres to lips,turning lips smooth and moist,and completes the lips lively by giving natural rosy pink glow.
Tint lipstick with smooth applying vivid color formation.
Ingredients like Rose hip seed oil,Avocado oil,Macadamia seed oil,Apricot seed oil and Vitamin E help to maintain moisture and attractive lips. Overcomes the dryness.

Furthermore, the natural oil ingredients of the lipstick make the lips wet and lively as do treatments.

*Long lasting matte type
* Moisturizing
* Vivid Color

[Main Ingredients] 
Macadamia Ternifolia Seed Oil,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Rosa Canina Seed Extract,Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,Mineral Oil,Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, and ect.

[How to Use] 
It can give natural look by touching up by tapping around the inside of lip line,and apply all over the lip line for vivid lip color.


didatangkan dengan 6 warna yang sangat2 cantik


















so far fyna suka gilaa..1st sebab bau dia yang memang wangi manehh gitu..cap lip tint ni agak ketat so tak la asyik tercabut and kotorkan handbag.love! warna lip tint ni 1st layer soft je but korang boleh pakai berlayer2 untuk dapatkan warna yang korang suka..kalau suka terang apply je banyak2 hehe..long lasting! selalunya lip tint akan keringkan bibir sebab nak long lasting punya pasal kan? ha ni tak..moist tapi still tahan lama..lap banyak kali pun still merah je bibir..nampak macam natural gitu..suka sangat! fyna pakai malam then tonyoh2 tak keluar then tidur..esok pagi tengok muka comey je sebab bibir pink natural .hehe seronok pula tengok..tak lah nampak pucat je kan..this one boleh juga apply as a base sebelum nak letak lip matte lain sebab ianya melembabkan bibir juga..selain boleh buatkan bibir cantik..ianya juga boleh merawat bibir sebab 1st ianya mineral..2nd mengandungi pelbagai kandungan yang terbaik seperti Rose hip seed oil,Avocado oil,Macadamia seed oil,Apricot seed oil and Vitamin E.. baru2 ni fyna puasa..selalunya bibir akan kering sebab kurang air kan? ha fyna guna lip tint ni sikit je..apply kat bibir..dap dap and bibir rasa moist je..tak kering langsung..suka sangat..kalau untuk buat video lipstick swatches fyna selalu risau bibir akan kering lepas tu..ye lah apply2 di bibir..tangkap gambar...cuci balik.apply warna lain pula..sakitnya bibir..but this one alhamdulilah..

btw fyna ada buat tutorial menggunakan lip tint ni and lip matte (review coming soon) from Hansaegee Nature..





the video


ok lah kalau berminat boleh beli dengan Hansaegee Nature ye

RM62.00

all the product korang boleh beli dengan hansaegee nature 
Email Address: hansaegeenature@gmail.com | sales@hansaegee.com
Instagram page: hansaegeenature


No comments: