Friday, December 30, 2016

LET'S TALK : MINERAL MAKEUP ft THE MIEUX

assalamualaikum hi semua
mineral makeup dah jadi sebahagian diri fyna dah 2 tahun.sejak kejadian jerawat tiba2 tu..fyna tak berani lagi nak pakai skincare yang harsh and cosmetic yang banyak bahan kimia..

why not kita bertukar dari cosmetic yang bagus but ada bahan kimia ke cosmetic mineral yang bagus but  tak ada kimia..act boleh je nak pakai cosmetic lain but bila korang jadikan everyday makeup.lama2 ianya akan bagi kesan ke atas kulit korang macam kulit kusam..white head.black head and acne..

video kalini ada video last untuk tahun 2016..thanks kepada yang sudi support fyna untill now..alhamdulilah terima kasih semua

1 comment:

cikkyra blogspot said...

nak try jugalah nanti. kulit saya pun sensitif juga >.<