Wednesday, March 9, 2016

Engagement Makeup Tutorial

assalamualaikum

hi semua..memandangkan bulan 3 ni ramai akan bertunang/kahwin so fyna buat 1 tutorial khas untuk korang...and product yang fyna  guna dalam tutorial ni juga tengah ada sale! waaaaaaaaa...special tak rasa? hehe..
dalam video ni fyna ajar macam mana nak achive a neutral makeup menggunakan barang yang 100% mineral and for those yang nak makeup sendiri on your engagement day..
- soft makeup
- sesuai kepada sensetif skin sebab fyna guna barang mineral
- tahan lama
- easy
GOOD LUCK!


1st look 


so soft..natural..sesuai la yang nak nampak innocent gitu kan

2nd look


yang ni kalau nak nampak naik sikit =)

the video



GOOD NEWS!
Hansaegee are having Women's Day Sale 2016, discount for All Items from 7th March - 11th March 2016 ..5Days only 💕

all the product korang boleh beli dengan hansaegee nature 
Email Address: hansaegeenature@gmail.com | sales@hansaegee.com
Instagram page: hansaegeenature





2 comments:

Dora Atiqah said...

Sis nak segak betoilah. Tq utk tips guna blusher je as eyeshadow dgn buat lipstick.

miss eimanhikmah said...

dua2 pun cantik...