Thursday, September 10, 2015

tutorial : simple makeup + hermo | 10% discount for my followers




10% discount for my followers 
discount code : hermoXfyna

assalamualaikum semua.so baru ni fyna spend RM200 dekat Hermo | http://www.hermo.my/ because ada sale yang gila2..so dalam video ni fyna guna all the product yang fyna beli dengan Hermo | http://www.hermo.my/ so kalau korang nak try juga product yang fyna guna boleh terus ke website diorang ye 


brush : ig | breenabeauty





9 comments:

Dhiya Afraa Bella said...

Waaa... cantiknya fyna!

Syafiqah Hashim said...

Cantik nyaa Kak Fyna :)

Aida Azryn said...

wahhh.. baru perasan aida top 5 comment blog fyna. ;P

cik nur said...

paling suka lips colours lawaaa :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

picca said...

k.fyna..cantik pakai tudung mcm tu..nk request pakai tudung mcm tu..buat tutorial plizz..hehe..n lipstik tu TERRRRSANGAT cntik..sesuai dgn k.fyna..

ComelComot said...

cantikkk

Maria hasun said...

pandai nbetui fyna makeup. . kita nk makeup setakat pakai bedak je. hehe

Zahin Zul'Nas said...

wahhhh cantikkknya.... best lak tengok orang makeup ni...