Thursday, September 3, 2015

Hanaka Hyaluronic Acid Sleeping Pack EX




Hanaka Hyaluronic Acid Sleeping Pack EX 300ml


Dryness Out! Three Kinds Of Hyaluronic Acid, Whitening Vitamin C And Many Kinds Of Botanical Extracts; Aloe Vera, Camellia Cactus. Help Skin Drink Deep To Replenish Lost Moisture. It Creates Dewy Glowing Skin By Morning Without Wash.


Name : Hanaka Hyaluronic Acid Sleeping Pack EX 300ml
Capacity : 300ml
Shelf Life : 3 Years
For Skin : Hydrating
Skin Type : All Skin Type, Dry Skin

assalamualaikum.hye semua..harini fyna nak review 1 mask yang fyna 1st pakai terus suka.hehe..fyna baru pakai dalam 3 kali and selalunya sesuatu products fyna akan tunggu for a month untuk betul2 suka then baru review..but this one memang the best..fyna pernah try sleeping mask before..bangun pagi muka oily sangat..then akan naik jerawat kecil so start from that day fyna langsung tak sentuh any sleeping mask..fyna dapat sleeping mask ni dalam 3 minggu baru berani nak try..masa 1st fyna try fyna balik ke rumah pukul 1.30pagi then esok tu ada job makeup and fyna sangat2 letih..malas nak pakai any night cream pun..lepas cuci tengok ada jerawat kecil..alah tak apalah..kecil je..then fyna pakai toner then tengok this sleeping mask..dalam hati fyna...try je lah..masa sapu di muka..fyna rasa fresh sangat and sejuk...wah ni mesti tidur nyenyak ni..plus ianya langsung tak rasa heavy..rasa macam menyerap di muka but tak completely menyerap..paham kan maksud fyna? =) so the next day bangun pukul 6.15 nak subuh and send adik fyna ke sekolah..masuk bilik air tengok muka..amboi cerahnya muka..masa tu fyna tak ingat pun pakai mask..then ambil air usap ke muka..ehhh rasa lain..macam ada something..ohh baru teringat pakai sleeping mask..muka langsung tak berminyak..cerah and jerawat kecil tadi dah tak ada..waa macam magic! and muka fyna nampak fresh! langsung tak nampak penat..muka fyna oily tapi masa cuci muka fyna jadi lembab saja..terujanyaaaa rasa..so now..this sleeping mask is totally my fav..fyna akan pakai 2 kali seminggu..
so fyna sugestkan sleeping mask ni untuk bride yang selalu tidur tak cukup and nak nampak fresh and cerah time wedding or girls yang banyak kerja.selalu balik lewat..mask ni boleh buatkan korang relax..eh lelaki pun boleh pakai juga..just makesure cuci muka dulu ye..
apa yang fyna suka lagi ialah ianya murah and besar! fyna dah pakai 2minggu tak nampak luak pun mask ni hehe.maybe tahan 6bulan kot..or a year? hehe jimat kan??
harga | RM31.90

boleh dibeli di



8 comments:

hamizah che mat said...

jom jalan jalan tengok blog
JOM FOLLOW SAYA

Kammaria said...

Fyna,

Kenapa your review makes me want to buy padahal ianya bukan satu keperluan pun? Hehehe

Jemput
krzm85.blogspot.com

nur anis said...

awak buat saya nak beli!!! huhu

ComelComot said...

eh murah lah.. tq for the info.. nk terjah shop jap

Nuyu Syiddah said...

wahh..bestnyaa!macam magic

Seronoknya kulit dah cantik
Nak Kulit Flawless?

alia farhan Said said...

Bestnya...saya pun suka sleeping mask!

nurhasikin sahrudin said...

Cara pakai cmne ye?

Anna said...

Fyna, sleeping mask tu kena letak dlm chiller ke nk maintain kn kesejukan dia tu