Sunday, September 6, 2015

the first beauty platform in Malaysia!




assalamualaikum.harini fyna agak excited sebab nak kenalkan komuniti baru dalam bidang kecantikan iaitu Muffin.my ..kalau yang belum kenal atau paham tentang Muffin.my ini..ok fyna akan terangkan secara ringkas supaya korang paham ok? sebelum korang nak beli sesuatu product..korang mesti akan google dulu tentang the product..ok ke tak..betul tak? sebab fyna memang buat macam tu so bila beli tak adalah rugi kan? sekarang banyak sangat beauty blogger yang buat review..kadang2 tak cukup and tak complete pun review tu kan? ok..now.korang dah ada Muffin.my..so tak payah susah2 nak google dah..korang boleh search the product dekat Muffin.my..baca review..and kalau berbaloi boleh la teruskan hasrat korang untuk membeli =D

"muffin.my bukan tempat untuk shopping barang ye sebab muffin.my tak jual apa..di muffin.my hanya ada honest review dari pengguna sahaja =)"

paham tak? ok kalau korang tahu pasal makeupalley ..ha Muffin.my  macam tu lah..so korang boleh buat review dekat situ so that pengguna yang lain boleh baca review korang yang berguna..tak perlu jadi blogger pun kalau nak buat review di Muffin.my ni
makeupalley kan orang putih punyaaa..so buat apa susah2..kita pun ada juga.
its  Muffin.my beauty platform yang pertama di Malaysia !
so lepas ni kalau nak beli apa2..bukak website Muffin.my dulu..cari review untuk barang tu ok? lepas korang guna..suka atau tak? korang boleh review dekat Muffin.my macam bagi pendapatlah..



yang bestnya if dah join Muffin.my and buat review banyak dekat situ..korang akan dapat point and boleh redeem free products! woooo best!

currently

25,394 Products  2,848 Reviews 

banyak kan? so senang je kan? join..tulis review..dapat point..redeem product..SAVE MONEY =D

one more..now muffin.my launched Muffin Beauty Club..ini hanya untuk users yang active in review saja..( minimum 10 review) .so kelebihan jadi Muffin Beauty Club ni ialah korang akan dapat free products untuk review..dapat jemputan ke workshop and beauty events! (pernah kan cemburu bloggers yang dapat jemputan tu..ala korang pun boleh jugak! )

click this picture to join



for starting fyna dapat barang2 ni for review..



and im so excited untuk review..mana tahu if dapat product lagi best kan? hihi..kalau nak tengok review fyna tentang product ni..boleh ke my profile 


5 comments:

Sarah Harun said...

thanks kak fyna for the info. :)

Alyia Bubbles said...

joined!!

ComelComot said...

Tq for the info. Yer tingin ngat nak ke beauty's event

Siti Rohayu Ayu said...

hai sis fyna :)

thanks for this info. saya baru sign up muffinbeauty ni hehe..saya nk follow sis dalam muffinbeauty ni tapi mcm tak boleh pulak huhu

cik nur said...

amboi not bad jugak thanks for share tau..boleh la join cenggini :)