Thursday, September 10, 2015

CHRISZEN ALOE VERA FACE & BODY GEL




CHRISZEN ALOE VERA FACE & BODY GEL
– Moisturize, hydrate, rejuvenate your skin.
– Relieves and prevents itching.
– Increase the elasticity of the skin.
– Helps to reduce the redness of the skin.
– Reduces the scars.
– Relieves the pain.
– Helps in wounds.
– Soften and soothe the skin.
– To be used after bath.
– Price RM28.90(SM), RM32.90(SS)
– Whole body can use, including:
– Hair
– Face
– Body
– Foot



CHRISZEN ALOE VERA+RICE MILK FACE AND BODY GEL
– The highlights of this combination are specially cater for
thin and sensitive skin.
– Reduce redness and irritation of the skin.
– Sooth damaged skin.
– Reduce itching, pain and scar.
– Restore radiance complexion.
– Hydrate, moisturize and rejuvenate the skin.
– Enhance the skin flexibility, softness and smoothness.
– Whiten the skin and lighten the dark spots.
– Provide instant relief from the symptoms from dry skin.
– Eliminate excess oil secretion.
– Cures dark lips.
– To be used after bath.

– Price RM32.90(SM), RM35.90(SS)
– For whole body:
Hair
Face
Body
Foot

assalamualaikum hye! kalau cakap pasal aloe vera..memang ramai tahu kebaikannya kan.kalau fyna dulu time kecik2 mak tanam aloe vera dalam pasu.then suka ambil main2 hihi ye lah dalam tu kan macam lendir2 hehe kalau ketak kat muka sejuk je and letak dekat kepala jugak kan? memang banyak sangat kebaikkan nya..aloe vera juga memang sesuai bila kulit kita tiba2 jadi gatal atau alergic.tapi sekarang ni mak dah tak tanam aloe vera..and memang dah lama tak guna aloe vera tu.

so baru2 ni fyna ada try 1 makeup product.as a makeup artist, fyna akan test product tu kat muka dulu..kalau ok baru fyna pakai kat client..masa mula fyna pakai skin rasa lembut saja..owh ya its a makeup base.so after a few hours kulit fyna jadi gatal..dekat dahi je..area lain tak rasa gatal pun..so masa fyna berhenti dekat rnr nak solat..fyna cuci muka..terkejut tengok dahi naik ruam2..gatal ya amat! tahan saja sambil tepuk2 dahi.kalau nak garu takut luka walaupun dalam hati dok imagine adoi sedapnya kalau garu ni haha..apalagi terus pecut drive balik rumah..sampai rumah..ftunjuk dekat mimi..mimi kata eii teroknya..p pakai aloe vera..fyna fikir mana nak cari aloe vera..tak pelah..then fyna cuci muka tapi gatal tak hilang..em nak pakai apa ni ye? then ternampak Chriszen aloe vera + rice milk gel.baca dekat belakang Reduce redness and irritation of the skin.Reduce itching, pain and scar. ok boleh la kot..then terus pakai dekat muka..rasa sejuk je..fyna usap2 supaya gel ni terus menyerap then baring2 atas katil tertidur..2 jam lepas tu terbangun then cepat2 tengok dahi kat cermin..fuh tak merah lagi.tak gatal lagi.alhamdulilah...rasa lega gila2..rasanya kalau biarkan takut melarat 1 muka..nasib baik bertindak dengan cepat hehe..so now this loe vera gel is a must..kena ada dalam bilik..

kalau tanya fyna which one better..fyna lebih suka yang add rice milk sebab benefit lagi banyak..now balik je dari rumah.remove makeup..cuci muka..pakai toner then terus pakai gel ni..dia akan calm kan muka fyna yang kena tempek dengan makeup tu and fyna perasan my scar pun makin hilang..fyna juga suka apply dekat badan but ia tak melembabkan sangat..so fyna akan topup dengan lotion pula sebab skin fyna agak dry..fyna suka ia langsung tak melekit and cepat menyerap.ok kalau korang berminat dengan chriszen product..boleh dapatkan dekat link kat bawah ye.




1 comment:

Rusni Zain said...

Maaf tny...produk ni halal tak. Sbb berminat jgak nk try