Saturday, June 6, 2015

The Single Woman’s 30-Day Blogging Challenge: Day 5

assalamualaikum


memilih
ini memang akan terkeluar dekat mulut sesiapa saja bila tanya " kenapa single lagi?"
ni mesti memilih sangat ni..
salah ke kalau memilih? tak kan lah just nak pick one then kawin? kan? 
like honestly semua orang memilih pasangan..even yang mak ayah carikan pun..dia akan tolak pilihan pertama ke dua or ketiga then keempat mungkin dia akan terima,,kan?
nak fyna terangkan lagi? nahh korang pun paham kan concept ni? so jangan cakap seseorang tu terlalu memilih ok?

tak laku
woooo ini fyna pernah dengar dari mulut orang..anak tak laku..sebab tu tak kawin2 lagi..really? really?

pair 
bila single sometime orang ingat kita akan just accept je siapa2 pun..so mereka kenalkan dengan laki yang mereka sendiri tak mahu..paham kan maksud fyna? maybe mereka ingat..ala dia mesti nak..tak kan tak mau kawin kottt 

really?


2 comments:

TheAshchronicles said...

:O

3 assumptions yg sux!

Che Wan AlFateh said...

xrugi memilih...kahwin bkn main main..utk jangkamasa panjang...our future...jgn nyesal kmudian hari...tapi kalo dah jodoh trima seadanya...=)