Friday, June 5, 2015

The Single Woman’s 30-Day Blogging Challenge: Day 4

assalamualaikum


single memang best but semua orang..deep down akan rasa..alangkah bagusnya kalau aku bukan single..i have someone who really love me.adore me..want me to be his wife..want me forever forever forever..hah!

my biggest fear as a single person is if i dont have .my own kids..hmm
im 30..honestly ada juga rasa what if in 5 years aku belum berkahwin and then tak ada anak..you know ada yang cakap makin berumur baru kawin susah dapat anak..heyyy siapa yang tak mahu anak sendiri kan? sebab masa remaja2 always terfikir anak aku nanti muka macam mana..alah.semua orang berangan lah muka anak macam mana kan? berangan nak masak dengan anak2..tunggu ada yang panggil fyna ummi..ibu..mama

i love happy ending and fyna selalu berangan mahu juga ada..like fairy tales..putera and puteri lives happily ever after..siapa tak nak kan? tua sama2..tunggu my husband balik..dapat hug dari dia..masak untuk dia.hmm..what if fyna tak merasa semua tu?what if fyna tak akan merasa semua tu? single sampai tua..siapa nak jaga bila fyna dah sakit? and honestly fyna fikir if fyna tak berkahwin and tak ada anak nak jaga bila tua..fyna selalu berangan nak buka 1 pusat jagaan orang tua and tinggal di situ haha like cerita the notebook tu..kannn

I really, really want a husband and kids and a family of my own someday, and all the many goods and bads and ups and downs and highs and lows that come with it. Most days I wake up confident that I will one day have all that. But other days, as each passing season turns into the next…and another birthday comes around, finding  me another year older…

maybe one day.one fine day.insyallah


2 comments:

ComelComot said...

huhu dah xbujang hihi

Anonymous said...

Guna gugel translate eh ? hehe