Friday, June 12, 2015

The Single Woman’s 30-Day Blogging Challenge: Day 11

assalamualaikum


dulu maybe 8 years ago..tak ingat.
.fyna pernah keluar dengan someone..on my birthday..fyna ingat haritu akan jadi hari yang best la kononnya
so macam biasa fyna akan bawa adik teman..haha then pergi ke mall..tiba2 adik nak jumpa kawan dia..so kami pun berpisah..so fyna jalan dengan this guy..then bila melalui 1 kedai dia macam tutup2 muka..then suruh fyna jalan cepat2..and i was like..kenapa ye? tapi malas nak tanya
then nak makan..dia ajak makan di burger king..then dia pilih tempat yang palinggg hujung..
then lepas makan nak balik..lalu kedai tadi juga..then reaksi dia sama..then dia cakap.."ahh diorang nampak pulak" then fyna tanya,..who? dia kata tu kedai kawan2 dia..dia tak nak diorang nampak fyna sebab diorang tu suka judge 

ok..i know..dulu fyna tak cantik..tak pandai makeup..orang kampung..dia? orang bandar.

so malu jalan dengan aku ye? 
then fyna terus cakap..hey..you what..its over..bye!

thats it.the worst ever

1 comment:

TheAshchronicles said...

Iyeke? U__U padan muke die. It's not your lost kak fyna!