Saturday, June 13, 2015

The Single Woman’s 30-Day Blogging Challenge: Day 13

assalamualaikum


orang yang last fyna texted adalah my best friend.baby

fyna dengan baby 1 sekolah dulu..tapi kelas lain2..tapi kenal lah cuma tak rapat.then kami rapat balik bila baby set up fyna dengan my .... ..so dari situ baby banyak call fyna tanya about the relationship..and tak sangka boleh baik sampai sekarang

orang yang lihat relation kami ni..orang akan kata..diorang ni dah macam couple haha
selalu berjumpa..selalu bergayut..selalu text.

masa mula rapat dengan baby..ramai yang cemburu...sebab baby ni agak popular jugalah..ramai kenal dia..ramai sayang dia..so bila dia berkawan dengan fyna,dia banyak habiskan masa dengan fyna dari mereka..so mereka akan perli..merajuk..tapi until now..asyik perli lah..

baby cakap dia mahu kawan dengan fyna dulu sebab dia tengok fyna tak ada banyak kawan.kenapa? so dia nak juga kawan dengan fyna and nak kenal lebih dekat..nah sekarang close sangat2 pulak kan haha..pernah juga orang cakap dia berkawan dengan fyna sebab fyna ni popular..eh? macam tu pun ada?

bergaduh tu biasalah..tapi yang bestnya kalau kami merajuk..family fyna and family baby macam tahu saja kami bergaduh haha..mereka asyik tanya kenapa baby dah tak datang rumah.kenapa fyna dah tak datang rumah..
kalau baby bergayut and ketawa kuat..kakak baby cakap.sah gayut dengan fyna
adik2 fyna pulak..kalau bergayut tu sah dengan baby..mana ada fyna gayut dengan siapa kecuali dia haha.fyna tak suka bergayut hp..so selain baby..cust sajalah call tanya harga 

tapi bila bergaduh..tapi salah seorang akan pujuk juga...baby cakap fyna banyak ubah dia..fyna tak macam kawan2 yang lain..that's why dia suka kawan dengan fyna..alhamdulilah..fyna juga suka kawan dengan baby..kawan susah senang..dia lah

bergaduh..ketawa.menangis bersama.semua..maybe kami rapat sebab kami dua masih single..so hanya orang single yang paham orang single kan? 

dia jenis terlalu menjaga hati orang..sensitif..terlalu fikir apa cakap orang
fyna pula jenis open and apa orang nak cakap.perli,.fyna malas nak ambil kisah

dia seorang yang loud..funny and peramah..ada saja nak benda nak cakap
fyna pula jenis slow..tak banyak cakap..macam pelik juga kami boleh rapat hehe

apa pun fyna harap hubungan kami akan berpanjangan..insyallah..i love you


baby pernah cakap
baby : u jangan risau pasal jodoh u..i akan cari terbaik punya..
fyna : why? i tak boleh cari sendiri ka?
baby : u nak cari sendiri? kawan laki pun u tak ada..celah mana nak cari?
fyna : k






2 comments:

anys nadhilah said...

u look gorg!

ComelComot said...

Assalamualaikum jemput singgah dan baca review saya

http://comot-pink.blogspot.com/2015/06/testimonial-reserve-kembalikan-awet.html