Thursday, April 9, 2015

pilihan aktiviti cuti fyna

assalamualaikum

hi semua,.fyna seorang yang suka bekerja..kadang2 langsung tak ada masa untuk diri sendiri..untuk berjumpa kawan pun kena set date sebulan awal hehe bila fyna nak lepaskan stress fyna nak buat 1 aktiviti..tak kisahlah dengan kawan..keluarga atau seorang diri

jadi kalau nak pergi travel..haaa fyna selalu promote kepada mereka jom join adenue ! mesti puas hati!why fyna kata puas hati?

bila korang booking flight..hotel..fyna rasa senang je..just booking.ok then nak ke mana? ok di adenue korang boleh terus boleh lihat apa aktiviti yang korang boleh buat then terus booking.so korang tak payah tersesat cari tempat or tak tahu cara nak join aktiviti so end up tak join.rugi kan?

di adenue mereka sediakan seorang yang boleh guide kita..so fyna rasa plan untuk bercuti sambil beraktiviti sangat menyeronokkan.

apa aktiviti yang mereka tawarkan? sangat2 banyak! korang boleh tengok full di 

http://www.adenue.com/

sri langka




nepal

indonesia 

haa mesti korang fikir eh masa ke sini dulu tak tahu pun ada ni ni ni ni ni ok now lepas ni korang tak payah susah2 google cari apa yang best time travel..just book book book and done

ok now the best part

malaysia!
yes our country..ada banyak sangat2 aktiviti tau! sampaikan bila fyna scrol..nak ni nak ni nak ni nak ni hehe

ada travel

class

suka yang adventure?

fyna tahu korang dah excited kan? hehe


travel with company pun boleh..just bagitau where to go..budget then diorang akan sugestkan kat korang.senangkan?

mahukan pengalaman yang berbeza? atau pun apa yang korang mahu tak ada dalam list ni? boleh customize kesukaan korang dan pihak adenue akan laksanakannya


ok so fyna bukanlah seorang yang sukakan aktiviti mencabar..fyna suka kan suasana yang tenang..boleh relax..laut

so fyna dah pilih ini 


Sunset Dinner Cruise and BBQ

Take an exhilarating trip across the sea and experience the splendid sight of the tropical sun setting on the Andaman sea horizon. Feel the wind across your face and breathe in the fresh air in the midst of the sea. The sunset dinner cruise on a yacht is the perfect end to a day! 


Highlights:

1) Sailing on a Luxury Yatch
2) Saltwater Jacuzzi Drag Net
3) Explore Hidden Lagoon & Sail Through Tunnel Cave
4) Watch Sunset over the horizon
5) BBQ Dinner on Board
6) Open Bar with Cold Refreshments
7) Hotel Pick-Up & Drop-Off
8) 3 Hours of Cruising (5pm-8pm)


cant wait untuk tengok sunset! 

and nanti fyna akan buat vlog about this so stay tune ye =D
for more info korang boleh layari