Saturday, April 11, 2015

hanaka tissue mask

assalamualaikum

bila tengah stress..or sangat2 penat..cuba pakai mask and then rest..fyna memang akan pakai mask 2 atau 3 kali seminggu..mask boleh mengelakkan kulit jadi kusam dan mask juga memberi effect yang segera

ada banyak jenis mask.mud mask.gel.tissue and so on

so kalini fyna nak review my fav tissue mask..
if fyna ada big event like makeup class or event2 fyna akan pakai tissue mask ni malam before the event 

1 perkara yang fyna suka dengan tissue mask is tak perlu cuci muka lepas pakai



hanaka mask ada banyak jenis






hanaka mask tak ada bau yang over..just mild saja.and bila pakai di muka akan rasa sejuk je..sealalunya fyna pakai before tidur..dalam 15minit - 30 minit fyna akan terus tarik mask then pat2kan lebihan cecair di muka fyna..then time tu memang dah malas nak bangun.just tidur terus hehe



the result
fyna pakai yang Marigold oild control
before kulit kusam je and after kulit cerah and glowing skit kan? love it!!

so fyna memag suggest dekat bride..pakai mask ni before tidur..so esok pagi bangun muka akan nampak fresh 
atau pakai 1jam before nak makeup..
ia akan buatkan korang relax..tak strees so muka akan nampak glowing =)


harga 

RM3.90 / pcs