Thursday, April 2, 2015

brush makeup yang murah

assalamualaikum

kalau lihat makeup artist yang terkenal.mereka mesti mempunyai koleksi berus yang sangat2 banyak..kadang2 cemburu bila lihat kan? dalam hati fikir..hmmm berus2 ni mesti mahal.tak mampu nak beli..

bagi fyna kalau nak beli berus tak kisahla mahal murah asal berkualiti..jangan beli yang terlalu murah.baru sekali basuh dah luruh bulu2

ok now fyna nak share dengan korang berus fav yna sekarang


see pink! 
kalau baru nak bermula makeup.set ni pun dah cukup



brush ni sesuai untuk pakai foundation..bila apply guna brush ni foundation akan hadi rata and smooth


brush ni boleh juga di gunakan apply foundation.concealer terutamanya di bawah mata dan tepi hidung sebab hujung tirus


brush ni fyna suka guna untuk apply concealer..akan rata cantik je..
boleh juga guna sebagai shading hidung atau eyeshadow


brush hujung tirus ni sesuai kalau untuk apply eyeshadow terutamanya nak apply eyeshadow bawah mata..so tak lah comot


so far fyna suka brush ni..soft..senang cuci..harga pun murah


korang boleh tengok cara fyna guna brush ni dalam video =)



so now ada promosi untuk 10 berus di atas

5 face blender
5 mini blender

total RM105

murah!!!!

so kalau berminat korang boleh beli di sini








4 comments:

Mila Hilas said...

dh lama minat tgk brush2 mcm ni tp klo beli xtahu nak guna mcm mn.hehe

Aqilah Ismail said...

Kak fyna, buat lah review tntg pelembap cetaphill

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Thong Nguyen said...

quần bò quần bò nam quần bò nữ áo phông áo phông nam áo phông nữ