Thursday, March 5, 2015

bila seronok bershopping

assalamualaikum

hi guys! fyna suka shopping! and mostly fyna akan shopping online sebab senang hehe but sesetengah online shop ada step2 yang buatkan pembelian jadi susah..

but lately fyna asyik buka 1 website and terus fall in love..sangat2 mesra penguna


Lamido adalah 1 website yang korang boleh beli apa saja.pakaian,peralatan rumah..komputer.handphone..macam2 lagi.boleh dikatakan semuanya ada di lamido..Lamido is Malaysia #1 marketplace for everybody to sell their products on the Internet!
so di samping membeli korang juga boleh menjual barang korang secara percuma! wah! kepada online seller di luar yang nak menjual barangan di Lamido korang boleh terus daftar then just upload barang korang and wa la! orang ramai boleh beli barang korang melalui Lamido



masa mula2 buka website ni terus terkejut.wah! banyaknya barang murah2! plus sale pun banyak.terus rambang mata



look what i got? hehe

Shoe Tote Shoes Organizer Storage Bag Hold 6 Pair of Shoes! fyna always travel so ini sangat2 berguna untuk fyna.

see ada 60%! kat lamido korang boleh bandingkan harga degan barang yang lain dengan mudah
how to buy? just click terus buy now..terus ia akan ada dalam chart korang.easy kan?


after that korang akan dapat comfirmation  melalui sms or email.after payment korang akan dapat email yang diorang telah terima payment korang then akan ada 1 sms lagi mention yang barang dah di pos and siap tacking number sekali

yang ni memang terbaik sebab kita tak payah sibuk2 nak minta tracking number..nak tanya bila hantar barang and so on or maybe email ada problem tak boleh open untuk check status kita boleh semak melalui sms yang mereka hantar..sangat2 cepat service diorang..sangat2 mesra pengguna kan?


dekat sini korang boleh tengok barang yang korang beli atau jual secara details



(White) Lively Style Flower Printed Loose Top


ini salah satu barang yang fyna beli.nanti fyna share lagi barang lain yang fyna beli =D




this beautiful blouse only Rm14.90 

for more info