Saturday, February 7, 2015

fyna makan di mana? | pomegranate garden restaurant

assalamualaikum

masa fyna ke johor haritu seboleh2nya nak jimat semaximum mungkin hihi..so sebelum ke johor adik fyna, mimi ada lah search dekat groupon kot2 ada makanan murah..so boleh save dah situ untuk dinner kan? hehe

so here we are

pomegranate garden restaurant


pomegranate garden restaurant ni dekat taman U je so sangat2 dekat dengan UTM Skudai tempat kami adik beradik tidur masa ke sana hehe




nice view! korang boleh pilih makan di luar yang ada pondok2 ni atau di dalam..mostly di luar orang selalu shisha je so kami decide makan di dalam.more comfy and ada aircond.=D

fyna act dah lupa nama2 makanan di sini hihi sorry


appetizer..lah sangat hehe
salad and roti nan kot..dia macam tebal sikit and sedap juga kalau cicah dengan kuah hijau tu
but salad fyna tak suka sangat..masam sikit..and ada olive oil..so yaaa taste a bit weird



ok ini makanan kami
mostly nasik putih then ada daging.boleh pilih ayam kambing atau lembu


yang bestnya boleh pilih 1 menu secara percuma
and honestly this is the best! sedap sangat2.nasi sedap.ayam lembut..teringin nak makan lagi sekali

kalau rasa nak makan makanan arab boleh la ke sini..sedap and agak murah juga


more info


011-2780 0768
Open
Today 12:00pm - 12:00am







2 comments:

Siti Rohayu Ayu said...

dulu sy stay dekat taman u, kenapa tak pernah tahu restoran ni? haha

Maria Hasun said...

Fyna lawanya lahai . .