Wednesday, January 14, 2015

holiday : r&f tanjung puteri

assalamualaikum

baru2 ni fyna ke johor and nak jalan puas2 nak pergi tempat cantik2 and tangkap gambar cantik banyak2 hehe

so adik fyna suggest datang ke sini..r&f tanjung puteri johor bahru

masa fyna ke sini hujan rintik2, tapi ku redah kan juga bila tengok tempat ni lawa gilaaaa

owh yes! its free!
mimi kata tempat ni baru saja dibuka..sebab nak buat macam tempat kediaman di sini..so nanti dah siap tempat ni private untuk diorang jee.ok fine..sementara boleh jejak ke sini.baik korang cepat2 hehe

so sampai sini ada tempat parking.lepas parking ada pula muka ala2 sharnaaz ahmad datang bawa kereta macam kereta golf tu..haha  tu pun free,,so tak payah la jalan jauh2 nak ke tempat ni kan

tapi nak jalan pon boleh.tak jauh pun.saja lah kan..dah ada kemudahan..gunakan aje hihi

ok jom layan gambar2 fyna kat sana


















cantik kan?
time ni hujan rintik2 so memang basah pun tempat duduk
plus ada pasir2 juga kat kerusi2..so nak pergi sana better pakai baju gelap2

dekat atas pon boleh ambil gambar..kat roof..mimi kata cantik sebab dia dah pernah pergi..ada makan2 juga macam makanan ringan la kot..haha tapi time tu dah pukul 7 malam..dah tutup =(

nanti kalau korang nak pergi..pergi awal2 tau hehe

4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

bestnyaa..teringin nak pergi :D

ComelComot said...

cantiknya tempat die.. insyaallah sampai nt satu hari

queen qylaa said...

Sangatt cantik R&F Tanjung Puteri ny, sesiapa yg ingin pergi boley lhaa pergi! Boleyy posing sbab dkad dgan Spore!

queen qylaa said...

Sangatt cantik R&F Tanjung Puteri ny, sesiapa yg ingin pergi boley lhaa pergi! Boleyy posing sbab dkad dgan Spore!