Tuesday, January 13, 2015

happy birthday my 1st love!

assalamualaikum

bulan 1 dimulakan dengan birthday ayah
so macam biasalah last minit baru nak prepare hihi..like always fyna and adik2 akan cari restaurant yang cantik and yang mak ayah belum makan lagi..

kalini kami memilih blackwood coffee & chocolate cafe di sungai petani

fyna pernak datang dengan adik and suka sangat dengan decoration dalam tu and tak crowded sangat..santai saja..if korang nak celebrate birthday..boleh la try situ..tempat cantik.makanan pun sangat2 sedap..harga standard saja hehe

2 hari sebelum adik fyna dah tanya dekat cafe tu..mereka sooo nice! and dah save tempat untuk famly fyna

so that day ayah keep tanya nak makan mana..mak pun dok tanya eehehe...adik fyna 2 orang pergi ke sungai petani dulu..pilihkan makanan siap2 then cakap kat diorang serve pukul 8.30 malam

tapi fyna mak ayah tersampai awal pula..lepas solat di amanjaya terus ke blackwood coffee & chocolate cafe..time tu pukul 7.45 and tempat kami tempah pun masih ada orang..orang di cafe tu pun dah  bisik2 dengan fyna and adik2..macam mana ye? tak berganjak lagi mereka tu hehe so fyna and adik2 pun cakap..tak apalah..kat sini pun ok..cantik jugak view..

sementara tunggu makanan sampai kenyit2 mata kat budak2 cafe suruh datang bawa cake dulu 

diorang pun bawakan cake sambil ramai2 nyanyi lagu birthday..alaaa ayah senyum2 je..mak pun sama hehe..seronok tengok..then dalam 10minit makanan dah sampai..cepat! bagus! 

owh btw cake ayah fyna tempah last minit dari projek hawa . fb : https://www.facebook.com/pages/Projek-Hawa/305634676303291
sedap gila2..tak manis..mak ayah bukanlah pengemar cake tapi mereka makan banyak cake time tu hehe..thanks kak..nanti nak order dekat akak lagi.sangat2 senang deal..

ok jom layan gambar malam semalam












after dah kenyang belanja tengok movie pula hehe



yes! taken 3 our fav movie! but taken 3 tak lah se best taken and taken 2 =.= 

ok selesai hari yang best semalam

selamat hari jadi ayah.terima kasih menjadi ayah yang paling best! terbaik! sporting! and suka buat lawak haha..sunyi rumah kalau ayah p meeting tau dak 
kami semua syg ayah..terima kasih ya allah kau panjangkan umur ayah
semoga ayah gembira selalu


ok my outfit for last night
Nak nampak girly sikit plus selesa so fyna pakai skirt lawa dari 
fb page : https://www.facebook.com/somethingbymunyahmad ( tak dapat tag pulak )
selesa sebab belakang dijahit dengan getah so kalau termakan banyak ke..tak lah senak perut hihi
jacket from H&M


1 comment:

ComelComot said...

happy birthday papa Fyna. semoga dimurahkan rezeki dan kesihatan yang baik.