Thursday, January 15, 2015

fyna makan di mana? | TIP, The Ice-Cream Project

assalamualaikum

siapa suka ice cream? me! me!
ok kalau siapa yang penat jalan di bazaar karat jb..boleh la lepas lelah makan ice cream di sini
yes di jb..
fyna panggil ni kedai ice cream asap2.. hehe


posing sikit depan kedai



fyna minta caramel butterscotch and brownie vanilla
sedappppppppppppppp

but yang paling femes chocolate.mimi kata sedapp tapi time tu sebab fyna tak makan coklat atas sebab2 tertentu so ambil yang ni lah

but sedapp..and banyak juga but harga 1 cup belas2 juga la..fyna dah lupa.maybe around rm12 ke atas




ni part paling best.asap2



kalau ke sini..cup tu kena buang sendiri ye.kalau korang letak atas meja je diorang akan panggil suruh buang ahahah ada je tong sampah di belakang tu and air kosong free if nak cuci tekak sebab manis ice cream hehe

cafe ni sangat cantik design nya..tempat best untuk lepas

so kalau korang ke jb.jangan lupa ke sini tau! =)




5 comments:

sYiRa LoKMaN said...

bestnya aiskkrim :D

safurara said...

asap asap tu kenapa?

CikAnie said...

salam kenal
#8139
http://www.coretanhatiibu.com/

cik karmila said...

selalu nampak orang makan ice cream ni tapi x pna try lg..

ComelComot said...

dah biasa mkn ekrem nitrogen ni. best rase macam ekrem kebanyakn biasa mkn. myb 1 day akn pegi sana n cuba.