Thursday, December 11, 2014

mascara melentik + memanjangkan dan senang cuci!

assalamualaikum

fyna act dah lama tak pakai eyeliner sejak guna mascara dari vacci ni
dulu fyna tak suka pakai mascara sebab nak remove tu..alahai susah sangat..kena apply eye remover untuk remove mascara..kalau tak remove betul2 mata akan jadi panda..


sejak guna vacci mascara fyna memang dah tinggalkan eyeliner sebab fyna dah tak risau mata panda..fyna dah tak risau bulu mata tertarik..adoi sakit! fyna dah tak akan rasa..alahai malasnya nak remove mascara ni.emm

so now fyna pakai banyak2 pun dah tak kisah sekrang..mata cantik and mata tak sakit bila remove hehe

so jom fyna introduce my bestfren

vacci mascara from hansaegee





Type: Mascara 
Use: Eye 
Volumes: 10g, Size: 25.5 x 19.5 x 133(mm)


[The Special Features] 
It offers nutrition to your eyelashes due to Vitamin inductor and natural mineral oil, and you can make lively eyes with curling effect and rich volume.


Especially, it intends to easily erase when you wash your eyes, so it can minimize damage of eyes, and there is no powder spreading because of hanging to eyes strongly.

[The Main Ingredients] 
Propagermanium, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Algae Extract, Laminaria Extract, Undaria pinnatifida Extract, and ect.


[How to Use] 
Roll an appropriate amount of mascara on your eyes by using Mascara brush.


i always adore vacci punya design..cantik.nampak mahal..love it!
berus jenis lengkung ni sesuai untuk lentik kan bulu mata..in case terlupa bawa pengepit mata..tak apa.bulu mata boleh juga lentik dengan berus ni

swatch!


ni bulu mata betul fyna
nipis je hehe



1 coat / sekali sapuan
ia memanjangkan bulu mata fyna kan..nampak macam real bulu mata


2coat / 2 sapuan
bulu mata lebih tebal..selalunya fyna stop dalam 2coat saja..bagi fyna ini dah cukup cun dah hehe
btw bulu mata bawa fyna memang sikit saja..so agak susah sebenarnya nak apply di bulu mata bawah.so fyna memang tak apply di bulu mata bawah selalunya hehe



3 coat / 3 sapuan
ok 3 sapuan memang nampak bulu mata panjang and lebat tapi agak berketul kan?
it ok kalau berketul korang ambil sikat kening..just berus di bulu mata ni so mascara tu tak akan berketul lagi




see the result?
so mascara ni memang memanjangkan dan melebatkan


cara nak remover mascara ni senang saja
basahkan jari then tarik je mascara tu.senang kan?

mascara ni tak waterproof so orang yang selalu menangis hehe and selalu berpeluh agak tak sesuai but if nak pakai juga boleh..korang apply vacci mascara dulu then apply waterproof mascara then mascara korang akan stay all day

bagi fyna fyna suka mascara yang tak waterproof,senang..bila keluar..nak solat pun senang

and sesetengah mascara bila kering..ia akan masuk ke dalam mata kan? macam fyna yang selalu pakai contact lens.memang rasa annoying gila bila habuk mascara masuk mata.then mata mula lah jadi merah
but dengan vacci mascara ni..bila kering ianya akan stay in place..tak ada habuk2 jatuh di pipi tiba2..tak ada yang tiba2 masuk dalam mata..jadi mata pun tak sakit kan?

the best thing about this mascara is ianya 100% mineral..so sensetif eye jangan risau ye sebab mascara ni ada natural mineral oil..di samping menjaga bulu mata..ianya boleh buatkan bulu mata lebat dengan sapuan mascara and stay lentik all day long


korang boleh tengok banyak lagi product Vacci ni and boleh terus beli di


Email Address: hansaegee@gmail.com
sales@hansaegee.com




4 comments:

ComelComot said...

macam bagus ni...kena try ni

Najlaa 'Aqilah said...

memang tak suka part remove mascara habis bulu mata.

this. deserve a try! thanks.

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

Hannah Sytieh said...

selalu mascara kalau nak cuci susah.. mcm best je yg ni ..

Najib Ariyan said...

ohhhh baru harini tau tugas mascara tu... ingatkan dia menarik bulu mata tu keluar... hahahaha teruknya kan