Wednesday, October 8, 2014

review : floral mask

assalamualaikum


harini fyna nak share mask yang menjadi perbualan orang sekarang..


KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK

Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia

Made in Malaysia

Fungsi Floral Mask :

☑ Mengawal masalah kulit muka berminyak 
☑ Menyak toksik pada wajah yg jd punca jerawat
☑ Melindungi kulit dari pencemaran
☑ Membuang whitehead tanpa rasa sakit
☑ SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat


*Guna seminggu sekali, tahan 2 bulan dapat muka bersih..
FLORAL MASK TERBAIK!!




my review

ok..if korang suka mask hitam sheshido tu..korang akan loveeee this mask
ianya boleh keluarkan bintik hitam and putih
buatkan kulit bersih
kecilkan pori2..
minyak di muka akan berkurangan

tapi
mask hitam tu bila tarik..mak aiii sakitnyaaaaaa..ada yang mengalir air mata
but this floral mask..even pakai tebal atau nipis..bila tarik tak sakit langsung!
best sangat! so kulit tak akan merengsa merah2

=)

 HARGA ASAL RM39.90
SEKARANG!! RM34.00

Sms/whatsapp 012-6774286

2 comments:

sha dhira said...

floral mask mmg best.. :D

Anonymous said...

mcm nak jer...aa yg mask kaler itam tu...adoiii peritnye nk tanggalkan...