Wednesday, October 1, 2014

Lactacyd : Love Your Miss V | Opportunity to receive RM30,000 start-up fund

assalamualaikum

hye girls! ok kalini entry tentang kita2 kaum hawa =D


kaum perempuan memang suka cantik2 ni..pakaian nak cantik..wajah nak cantik..kebersihan? ha penting juga tau..tapi tak ramai yang pentingkan kebersihan miss V 

kebersihan miss V sangat lah penting..mak fyna selalu pesan..kalau bahagian miss V tak terjaga..badan kita akan turut berbau..tambahan bila datang period..

masaalah miss V ni banyak if kita tak jaga betul2..miss V akan jadi sensetif then macam2 masaalah datang macam kering, gatal-gatal, berbau berpeluh, gelap 

memang banyak pencuci miss V di pasaran but sejak fyna gunakan pencuci brand Lactacyd memang dah tak guna pencuci lain dah..plus Lactacyd  sangat peka dengan masaalah yang di alami miss V ni..

this is mine!



agak besar..fyna dah guna 2 minggu still berat lagi hehe..fyna suka bentuknya yang senang di pegang





testurenya agak agak likat.korang hanya perlu sedikit saja untuk guna..sikit pun dah boleh bersihkan seluruh kawasan tu..fyna suka bau Lactacyd ni sebab sangat2 soft..wangi tapi soft
so lepas cuci dengan Lactacyd ni fyna rasa segar..
katanya miss V akan cerah dalam masa 4minggu..so we'll see hehe
so far fyna tak rasa pedih..gatal..atau lepas bercukur pun fyna tak rasa gatal2 lagi kat miss V..so thats why fyna keep pakai Lactacyd plus ianya diperbuat dari bahan2 semulajadi


Lactacyd boleh di dapati di farmasi, wardian watson.tesco and so on

kenapa Lactacyd? kawasan intim ni memeang memerlukan perawatan yang soft..Lactacyd menggunakan bahan-bahan berasaskan susu semula jadi dan ringan seperti lactoserum dan asid laktik, yang wujud secara semula jadi di kawasan intim wanita. 

ok di sini fyna akan bagi JAWAPAN kepada masaalah miss V kaum wanita 


1. miss V kering gatal dan macam2 lagi masaalah..hmm pastinya sangat2 tak best..tambahan masa period..ahhhh! tak sukanya..
Lactacyd Feminine Hygiene
 memberi perlindungan yang maximum..so segala masaalah miss V tidak ada lagi!

Penjagaan halus dan perlindungan dari gatal-gatal, bau, dan kerengsaan. 
Bau bersih, berasa segar setiap hari dengan Lactacyd Feminine Kebersihan diri. 

Pembersihan semasa ia melindungi, Lactacyd Feminine Kebersihan diri adalah sempurna untuk wanita yang mungkin mengalami ketidakseimbangan pH akibat daripada aktiviti harian dan kelembapan. Pastikan gatal, kerengsaan dan bau jauh dengan penjagaan halus dan perlindungan. 

Gynaecologically diuji: paling dipercayai dan ditetapkan jenama kebersihan feminin oleh Ob-pakar ginekologi selama lebih 30 tahun 
Jenama No.1 Feminine Kebersihan diri Worldwide dan di Malaysia * dan YANG PAKAR diiktiraf keperluan feminin penting pada setiap peringkat kehidupan 
Formulasi khas lactoserum susu semula jadi dan asid laktik mengekalkan keseimbangan pH vagina

_________________________________

2. miss V sensetif..cepat luka dan kering.. cuba try  
Lactacyd Soft & Silky ( Moisturising)
ianya Diperkaya dengan 10% pelembap susu tambahan untuk mengunci kelembapan empat kali ganda untuk memastikan kawasan intim lembut 
Kekeringan faraj boleh membuat kawasan intim terdedah kepada ketidakselesaan. Lactacyd lembut dan Silky diperkaya dengan 10% pelembap susu tambahan untuk pelembapan tambahan untuk menyuburkan dan melicinkan kawasan intim untuk keselesaan dan keyakinan. 

Dermatologi diuji selamat 

Formulasi khas lactoserum susu semula jadi dan asid laktik mengekalkan keseimbangan pH vagina


_________________________________

3. Miss V gelap? tahu tak if pakai pakaian yang ketat boleh buatkan miss V gelap? jangan risau..
Lactacyd White Intimate ( Whitening )
ia boleh mencerahkan kembali bahagian Miss V kita..best nya! 

Mencuci intim untuk alam intim / bikini pemutihan kawasan. 
Cara semula jadi untuk keadilan intim dan keyakinan Lactacyd White Intimate. 

Berpeluh dan geseran berlebihan daripada pakaian yang ketat boleh menggelapkan kulit di sekitar kawasan intim, menyebabkan kesedaran diri, menurun keyakinan atau keintiman perencatan. Lactacyd Memutihkan Intimate adalah pemutihan pencuci semulajadi dan selamat yang pertama feminin, dan diperkaya dengan bahan-bahan semula jadi untuk kesan pemutihan maksimum. 

Dermatologi diuji selamat 
Lebih adil dalam masa 4 minggu * 
Diperkaya dengan bahan-bahan semulajadi termasuk loji berasaskan Actipone-B dan marin berasaskan Algowhite 

Formulasi khas lactoserum susu semula jadi dan asid laktik mengekalkan keseimbangan pH vagina


_________________________________



4. Miss V tidak lagi anjal? kepada wanita yang sudah berkahwin, sudah melahirkan anak pasti risau dengan masaalah ini kan? 
Lactacyd Revitalize(Youth-reviving) 

mempunya Vitamin E dan kolagen yang menggalakkan keanjalan dan kelembutan kulit.

Mencuci feminin inovatif yang melampaui pembersihan dan menggalakkan keanjalan kulit dan kelembutan. 
Mencergaskan kelembutan intim dan keyakinan dengan Lactacyd menggiatkan semula. 

Kembali masa dengan Lactacyd menggiatkan semula, kali pertama mencuci feminin dengan Vitamin E dan kolagen, yang dikenali bahan-bahan untuk meningkatkan kelembutan kulit dan ketegasan. Tanda-tanda pertempuran penuaan dengan formulasi ini menaikkan kembali belia untuk mendapatkan semula kelembutan dan kelembutan-lembutan di kawasan intim. 

Dermatologi diuji selamat 
Lebih 80% daripada wanita Asia mengalami kulit pengencangan peningkatan * 
Disukai oleh hampir 90% daripada wanita Asia, selepas 10 hari ** 
Diperkaya dengan menggiatkan semula bahan-bahan seperti Vitamin E dan kolagen 
Formulasi khas lactoserum susu semula jadi dan asid laktik mengekalkan keseimbangan pH vagina


_________________________________


5. hye si hyper active! bersukan memang menyeronokkan..bukan bersukan saja..wanita yang kerja kuat..ke sana ke mari..selalu bergerak ke sana ke mari..bila ada masaalah di miss V sangatlah merimaskan.. 
Lactacyd All Day Fresh( Long-lasting Freshness )
pastinya hari anda sentiasa segar dan tak ada lagi bau yang boleh membantutkan aktiviti anda


Feminine wash untuk semua kesegaran hari. 
Rasa bersih dan mempunyai semua hari kesegaran intim dengan Lactacyd All Day segar. 

Ringan wangi dengan pati herba tambahan untuk satu pengalaman yang segar, bersih dan perlindungan, Lactacyd All Day segar adalah pilihan yang tepat untuk wanita aktif yang bersedia untuk menikmati kehidupan dengan sepenuhnya tanpa terhalang oleh rasa tidak selesa dan bau feminin. 
Dermatologi diuji selamat  
Dirumus khas dengan pati herba tambahan untuk perlindungan tahan lama  Formulasi khas lactoserum susu semula jadi dan asid laktik mengekalkan keseimbangan pH vagina Ringan wangi untuk membuat anda berasa seperti di bawah bayu yang lembut 

_________________________________

this one my fav too! kalau nak kemana2..tak payah bawa botol2 ..cuma bawa wipes ini letak di poket handbag..
Lactacyd all day care ( On The Go Cleansing ) 
memang memudahkan..so tak perlu lagi risau..kemana2 pun miss V akan terjaga
Kongsi harian anda untuk rawatan yang terbaik kebersihan dan keselesaan intim. 
Tender yang bersih dan penjagaan, sepanjang hari setiap hari dengan Lactacyd All Day Care Wipes. 

Semua Lactacyd Feminine Care Hari Wipes teliti dibuat dengan ekstrak susu semulajadi untuk perlahan-lahan membersihkan dan menyegarkan bahagian sulit untuk keselesaan dan ketenangan fikiran, tidak kira di mana anda berada. 

Dermatologi diuji selamat 
Formulasi khas lactoserum susu semula jadi dan asid laktik mengekalkan keseimbangan pH vagina


___________________________



peluang menjadi usahawan muda

ramai yang nak jadi usahawan muda sekarang..tapi modal tak cukup..ada juga yang baru lagi dalam perniagaan..kecil kecilan..kerana modal belum cukup..

tapi bila peluang mudah di depan mata untuk dapatkan modal perniagaan..haruslah tidak sia-sia kan

rm30,000 sebagai permulaan perniagaan..wah! siapa yang nak bagi free2?

Lactacyd dengan berbesar hatinya memberi dana sebanyak RM 30,000 kepada usahawan muda.wah!!

RM30,000!





caranya mudah sangat! hanya perlu join contest =D 

caranya

1. like facebook : Lactacyd Love Your V
2. click Veni Vidi Vici contest


then clik "let's get started!"
then submitkan segala details anda dan yakinkan pihak Lactacyd dengan plan perniagaan anda..mana tahu impian menjadi kenyataan?




see dah ramai yang join the contest..ramai yang  mahu merebut peluang keemasan ni..
siapalah yang nak bagi free je RM30,000 kan?

HADIAH UTAMA PEMENANG pada akhir tempoh peraduan menang pakej permulaan perniagaan bernilai 30,000! TOP 10 peserta akhir juga akan diberi peluang untuk sesi temuduga 1-on-1 dengan wanita daripada syarikat-syarikat antarabangsa terkemuka.

Fasa 1 -  Initial entry & voting (2 September, 2014 - 31 September 2014)
Sepuluh (10) peserta akhir akan dipilih berdasarkan undian tertinggi untuk meneruskan ke Fasa 2

Fasa 2 - kemasukan Finalist entry & voting (10 Oktober 2014 - 31 Oktober 2014)  
seorang pemenang Hadiah Utama akan dipilih berdasarkan undi tertinggi!

so tunggu apa lagi..submitkan entry korang harini juga!

boleh submit di sini

more info 









2 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

Salam perkenalan dari JINDRISSKA.

jemputlah join giveaway saya jugak ye...saya ada souvenirs dari paris nak kasi sebagai hadiah...ada 20 keychain untuk dimenangi.... insyaallah giveaway sampai ke hujung bulan oktober... jemputlah join ye... :D

iyo Huhu said...

Best baca blog awk... banyak ilmu...