Tuesday, September 23, 2014

LipIce #MyLipStyle | Contest

assalamualaikum

lip balm adalah barang makeup pertama fyna beli..termasuk makeup jugak lah kan hehehe..ingat lagi ada 1 haritu tu try lipstick kawa then terus bibir kering sangat2..bibir fyna memang sensetif sikit...so pergi mall nampak lip ice..masa tu femes dengan lip ice fruity..so fyna apply di bibir and dalam 2,3 hari bibir dah elok..suka sangat! so start dari situ fyna memang akan pastikan lip ice selalu ada dengan fyna...plus ianya melembabkan bibir and rasa mint! fyna and adik2 memang peminat setia..setiap flavour pernah rasa hehee..

then keluar pula lip ice sheer color..ha ini memang lah tersangat fav fyna..next option kepada lipstick..and murah! so hari2 mesti apply..yang bestnya tak nampak fake and bibir jadi moist and bibir jadi segar saja..yang bestnya ianya berwarna..so bibir nampak pink merah natural saja..love it!

so thats why lah fyna sampai sekarang memang peminat setia lip ice sheer color hehe
even kita makan and minum air..the pink and the moist still there..and the taste of strawberry..ahhhh love it!

lip ice sheer color strawberry



dont worry if korang ada bibir hitam..see the after picture..lips nampak moist kan? and natural!





sekarang lip ice ada sangat2 banyak range..and guess what? i have it all! hehehe
just love the smell and the mint the fresh and semua lah


lip ice sheer color strawberry
lip ice sheer color shimmer
lip ice lip tint lip balm
lip ice water color
lip ice color gloss

lip ice sheer color shimmer



this one tak ada bau.but ada shimmer..dalam gambar tak nampak pula shimmer..this shimmer just nice..tak over,,best!

lip ice lip tint lip balm - rose red wild berry


this is my sister fav...ni dah masuk kali ke 3 beli..this one rasanya tak kuat..bau pun just nice.sesuai lah untuk budak sekolah heheh

lip ice water color rock n pink


for those yang tak suka lipstick..boleh try ini..bibir sensetif? jangan risau..ini lipstick+lip balm..so any dry lips..memang boleh sangat..ia akan buatkan bibir korang tak kering lagi..walaupun bibir sensetif..boleh jugak pakai lipstick hehe..this one color dia terang sikit dari lip balm lain


lip ice color gloss candy apple


1st try baunya memang sedap..bau apple..mudah di apply and glossnya ada macam shimmer sikit..


cantik kan? hehehe
ini fyna pakai lip ice sheer color then tambah lip ice color gloss candy apple..nampak moist sangat! 



#mylipstyle contest!

now lip ice ada buat contest tau! di sebab kan fyna memang peminat tegar lip ice..cuba juga nasib join contest hehee..plus caranya mudah sangat and the best part is hadiahnya!


Be a COVER MODEL with Diana Danielle for Remaja Magazine + receive hamper worth RM1,000.00  

WIN Top 10 winners will be featured in Remaja Magazine + receive hamper worth RM 500.00  

PARTY with Diana Danielle in November 

tudia..cover??? mihihi mana tahu..rezeki..amin..

caranya mudah saja


korang boleh join melalui facebook dan instagram
facebook Lipice Malaysia

kalau nak join di instagram korang kena juga register di fb ye..

untuk register click sini


search nama nur shafinatul haidar bt md nasin

nama penuh tu hehehe 

hihi dah join!
please vote for me =D

so kepada semua..jom lah join ramai2..alaaaa selfie je pun..mana tahu dapat jadi cover majalah kan..tak ke bangga hihi






6 comments:

Mila Hilas said...

cntknye nama dia

Nadhira Izzati said...

hehe baru tau nama fyna haidar :)

Miz Dayah said...

fyna, bila tarikh tutup dia ?

Cik Nadz said...

cantiknya fyna! good luck babe..

Norlee said...

tringin nk tgk meja makeup fyna.. blh x review dlm blog. plezz nk tgk susun atur

sha dhira said...

good luck sis fyna :D