Wednesday, August 6, 2014

review: 3D Beauty Blending Blender Sponge

assalamualaikum

hye guys! mood raya masih berleluasa sampai terlupa nak update blog hihih

so review kalini fyna nak perkenalkan pada korang 1 sponge yang boleh buatkan foundation kita nampak lebih smooth and natural

3D Beauty Blending Blender Sponge


3D Beauty Blending sponge is a very versatile make up tool you'll ever use. Washable, re-useable, recyclable. Can be used with all types of makeup. Use damp or dry. We prefer damp. Very versatile applicator. If you have problem skin this 3D beauty blending works to cover blemishes/open pores. The patting and twisting action smoothes out out the make up's edges, leaving a perfect finish.
Gives flawless foundation application every single time. Put makeup on like a pro - evenly distributes makeup so no areas with too much or too little coverage.

Shapes are ideal for all types of makeup application. Each sponge is approx: 2.25" x 1.5" x 1.5" (L x W x H).

Product is reusable if cared for properly - if used daily, we recommend washing your sponge frequently with a mild cleanser and air dry. **For best results: Wash sponges for use.**
Suitable for sensitive skin
CHOOSE FROM:
· Hour Glass Shaped Puffs in various colors (random colors given) OR
· Tear Drop Shaped Puffs in various colors (random colors given)



Indications Long lasting; soft with excellent skin feel. Great for everyone and all ages.

Ingredients 3D Beauty blending make up sponge has incredible blend ability, and the color of the makeup will not fade. 
Directions Can be applied wet or dry for a dramatically different looking skin. The bottom of the puff can be used on the cheek and forehead. The top of the puff is suitable for the wing of nose and eyelid.

Product Description
The hydrophilic sponge is a new environmental protection material, very soft and skin touch, at the same time, has a good support effect and highly breathable. You can used 3D Beauty blending Makeup Sponge Blender for the any makeup , like liquid foundation, powder foundation, concealers, blushes , eyeshadow and etc . With this sponge you can achieve elegantly flawless look that last all day, leaving a perfect finish. The 3D beauty blending makeup Sponge Blender is made by the newest fashion technology! Perfect for professional Salons, makeup artists, or home use.



 ada banyak cara untuk apply foundation..dengan jari..brush..and span
sekrang ni 3d sponge ni lebih popular sebab result lepas apply foundation tu lebih cantik and flawless
fyna sendiri fail bila guna jari untuk apply foundation..sebab asyik terbanyak and tak blend habis hihi..fyna lebih suka guna sponge sebab lebih senang and cepat


untuk 3d sponge ni..better apply foundation bila sponge ni wet
caranya basahkan sponge tu..perah2 then korang dah boleh start apply foundation

ok dalam gambar tu wet sponge agak besar sikit dari dry sponge kan?


now mari kita test 3d sponge ni


3 titik foundation..( fyna guna covergirl foundation )



so korang nampak tak perbezaan nya? dengan wet sponge..result akan nampak lebih natural and flawless finish
kalau guna jari nampak tebal je kan?



ok kita test guna orange pula

( permukaan kulit yang ada pores macam buah oren ni so kita tengok result bila apply dengan jari and wet sponge )



guna jari



guna wet sponge


bila guna jari..susah kita nak betul2 blend kan foundation tu
tapi bila guna sponge..2 kali dap terus nampak natural and if you guys can see pores nampak lebih smooth

so far fyna suka 3d sponge ni..cuma kepada yang baru nak guna.please jangan push kuat sangat dengan kulit ye? dap pelahan2..ambil masa

kalau nak dibandingkan 3d sponge ni dengan beauty belnder/real techniques miracle complexion sponge..memang lah tak sama dengan both sponge tu
3d sponge ni lebih keras and tak serap banyak air
but its ok..finishing dia sama je dengan both sponge tadi but dengan harga yang jauh lebih murah 

RM 9.90


ig : @supermodels_secrets



*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

3 comments:

Syafiqah Hashim said...

Fuyoo Kak Fyna punya review siap ada tips..thanks for the review kak fyna cantik..hehee..

Anonymous said...

Hello there! [url=http://onlinedapoxetinebuy.com/]order dapoxetine[/url] very good internet site.

noor athirah said...

Thanks for the info kak fyna. .btw, kalau sesiapa ada yang nak beli dress muslimah yang cantik2 boleh pegi page ni ye www.mawarmerahungu.blogspot.com. First come first serve tau. taknak beli pun takpe, tapi jenguk2 laa ye. hihi