Sunday, July 27, 2014

video tutorial : Get Ready With Me | Iftar



Assalamualaikum
video kalini fyna cepatkan sikit sebab ini bukan tutorial ye? hehe ini hanyalah fyna tengah bersiap2 untuk ke iftar..btw fyna tak pakai makeup yang terang sangat walaupun majlis berbuka tu malam sebab majlis yang fyna pergi tu mostly ramai orang tua so kena bersiap ikut keadaan jugalah kan? =D





dress from local store

the product:

benefit the POREfessional
vacci Liquid Foundation No. 21 Natural Beige
estee lauder double wear concealer
silky girl bb cream compact powder
naked3
sleek
viva eyebrow
nyx jumbo eye pensil milk
miss hana eyeliner
maybelline rocket mascara
nyx soft matte lip cream antwerp
B6 Vitamin-Infused Complexion Prep Spray by Urban Decay
vacci Blusher No. 310 Pearl Pink

vacci mineral makeup : 100%mineral

Sigma brushes
discount up to 30%!

brushes

real techniques miracle complexion sponge

jewel grey lens
instagram : bigmouth_lockers





my blog :

my facebook page :

my twitter :
https://twitter.com/nur_shafinatul

instagram
fynahere

my email:
fynahere85@yahoo.com

6 comments:

Anonymous said...

Title "video tutorial" entry "bukan tutorial"???

**Oh ya honestly ketiga2 video tutorial raya yg baru mcm tak ikhlas je. Just saying...
But video yg lama sy suka sbb very clear & tak kedekut share ilmu.

Anonymous said...

Ive seen it n im soo impressed :D but curious as well like how could u b soo comfortable with makeup on? I mean how to make sure the makeup lasts all day? Any tipsss sis

Anonymous said...

Suka hati dialah video dia. Kan dia dah cakap dia nak cepat. Sekurang2nya dah pasti dia cantik...ko tu belum tentu.

MG schmidt said...

simple n nice sgt :)
sis mmmg pndai mekap ..letak itu ini then siap nice gilew
kalau MG ni ...letak itu ini then bsuh blik sbb napak mcm pelik ..haha

Cikila said...

memang berseni sungguh fyna make up. nanti i pun nak try teknik yang fyna tunjuk tu. thank you for sharing.

Ct Aisara Touch said...

hi fyna..... brush from seupermodel2u brush from animal hair..tp nak tau gak halal ke x..hihihi sence fyna pernah guna boleh further detail..tanx...