Sunday, June 22, 2014

Zahra and Wafiq : non-alcohol perfume

assalamualaikum

hmmm wangi..halal?

ok now banyak sangat minyak wangi..me? emm fyna sebenarnya tak beberapa suka minyak wangi..sebab hidung ni manja..baru spray dah bersin2 ahaha..plus fyna tak yakin dengan minyak wangi even yang mahal sekalipun..

nak solat pun was2 =.=

but now banyak dah ada minyak wangi yang halal..yeay!
alhamdulilah..

now sophie paris ada keluarkan minyak wnagi yang memang wangi and HALAL!

YES!

1 untuk wanita and 1 untuk lelaki



ZAHRA





zahra roll on perfume non alcohol with sexy mysterious, strong, and feminine fragrance for woman.
with the scent of cranberry, pink pepper, and tamarind giving the calming, soothing and mood lifting effect.
not containing alcohol, can be used while praying
long lasting aroma

WAFIQ





perfume roll on non alchohol wafiq with zesty scent of fresh citrus blend, filled with aromatic scent of arabian spices heightened with a subtle hint of wood to enhance power.
not containing alcohol, can be used while praying
long lasting aroma




packaging dia sangat frendly..mudah di bawa and jenis roll on sangat mudah sebab kalau yang jenis biasa..kepala senang tanggal...this one easy..

tips!

roll dekat nadi badan bahagian belakang telinga, pangkal tekak, pergelangan tangan, siku dan belakang lutut..and jangan gosok..just biarkan ia resap sendiri..kalau gosok memang bau lembut saja lepas tu..but cepat hilang juga

jangan simpan di tempat panas..contoh dalam kereta..nooo..nanti perfume tu rosak..

pening sebab bau perfume?
hidu coffee..so korang tak akan pening2 lagi.hehe


RM 18.00 ( 10ML)
HOTLINE : 010-361 5062

1 comment:

MG schmidt said...

mcm wangi je ..nk p bau la nnti :)