Sunday, June 29, 2014

Safi Shayla Event

assalamualaikum

hi semua! selamat berpuasa..so far puasa fyna ok je..ye lah hujan je lately..tak lah penat sangat ye tak? hehehe tarawih pun alhamdulilah..harap2 tak tinggal hehe

so korang ingat tak contest Safi Shayla haritu?



pememang akan dapat 
free makeover from the bloggers! from head to toe tau!

so my winnner is yun!

yun dari johor..sanggup datang for this event..alhamdulilah..berjumpa juga kita kan? act pemenang fyna pilih random je..sebab masa tu connection internet sangat slow..so maybe dah rezeki yun..sangup datang kl naik bas hehe

so the event di buat di butik fatin suhana..fyna pun tak tahu sebenanrya mana butik tu..tercari2 juga lah butik tu haritu..and alhamdulilah..sampai juga even lewat sedikit

the makeover


masa di butik fatin suhana tu..tersangat lah banyak baju yang cantik2..but yun ni memang tersangat kurus.size S memang banyak tak ada hehe so fyna berkenan dangat dengan 1 dress ni..alhamdulilah size yun ada..( tu pun stil besar hehe ) dah try2 and yun pun suka sangat! alhamdulilah..

shawl pula..ada banyak jenis but yang sesuai dengan baju ni tak banyak ada..so fyna ambil tudung light purple..mula2 nak ambil yang dark purple.em tak sesuai dengan kulit yun..warna ni terus masuk dengan kulit


hehe cantik tak? yun cakap dia adore sangat cara fyna buat kening.so apa lagi..fyna pun proses lah kening yun..hehe yun pun terkejut tengok muka sendiri..ala bukan selalu ye tak? =D


heheh dapat jugak posing sama2

the bloggers

semua bloggers yang datang memang fyna kenal and selalu baca blog diorang..ada yang dah pernah jumpa and ada yang belum pernah..so sangat seronok jumpa kawan baru hehe


iena and ieda

sabby

aida sue

sabrina

syafiqah

and me! hehe

rasanya korang dah kenal kan diorang..semua beauty blogger..cantik2 semuanya..ayu saja..fyna saja keluar tema..tiba2 pakai seluar hehe

sebenarnya fyna bangun awal haritu..ke booth adik fyna di pameran pengantin..then ke event safi pula..then ke booth semula..adoi penat gila time tu..im so sorry..tak ada mood sangat nak berbual sebab penat sangat2..

the winners!


ha ni lah winners yang telah di makeover..amacam? cun2 tak hehe
act ada lagi seorang tapi dia balik awal sebab ada hal

ok group photo!


alhamdulilah event ni dah selesai..so far event ni sangat best...sebab banyak chit chat and selfie..heheh

dah lama tak pergi event2 sebab busy dengan job..bila ada event macam ni boleh lah release tension juga kan?

tahniah kepada pemenang..dapat baju free lagi..

more picture korang boleh tengok di fb page fyna



4 comments:

Maria Hasun said...

cantik. . huhu jelez nie

Syafiqah Hashim said...

sentuhan makeup kak fyna hari tu memang lawaa.. Thumbs up!
It was nice dapat jugak jumpa kak fyna that day sebab dah lama follow but tak pernah jumpa in person..nanti ada rezeki kita jumpa lagi ye kak fyna kot2 boleh hangout sama2, makan2 or shopping..hehee :)

husna zahidi said...

suka tengok.. make up tak sarat..just nice..:)

tahniah buat pemenang..

yuna icha said...

thanks akak syg! akak saya cilok sikit gambaq letak dlm blog saya. sorry


see ya next time insyaAllah!