Thursday, June 5, 2014

review : elz beauty collagen eye cream

assalamualaikum






mwngurangkan sembab dan lingkaran gelap bawah mata
mengurangkan rasa letih pada mata
menjadikan mata lebih segar dan sihat
menghilangkan garis2 halus sekitar mata


fyna sebenarnya dah mencuba banyak eye cream..serum mata and semuanya tentang mata..yalah bahagian lain lawa mata pun nak lawa ye tak? 
collagen eye cream ni ada bau yang wangi and texture dia tak lah likat sangat and bila pakai rasa sejuk je hehe..just nice bila pad pad di bawah mata..so far fyna dah pakai dalam seminggu..so apa yang fyna rasa?


masa sebelum pakai..depan atas mata macam ada biji2 kecil..entah lah apa tu.biji minyak agaknya..so fyna sapu eye cream ni..esok pagi bila tengok di cermin..aik..biji tu dah hilang! wahhhhhhh syioknyaaa

then lepas tu lah fyna rasa eye cream ni memang terbaik..so fyna pakai malam2..yang bestnya adik fyna pun join sekali haih

dalam seminggu lebam bawah mata dah hilang..tapi eyebag belum hilang lah hehehe so kena pakai lagi and lagi lah untuk hilangkan..garis2 mata? so far belum nampak..maybe soon

apa2 pun product..kita kena stick pakai je baru nampak kesan..so far 1st pemakaian pun dah berkesan..fyna rasa eye cream ni memang terbaik

apa yang fyna tak suka?
so far belum ada yang tak suka =)


RM 25.00 ( 10 gram )


instagram : @soffyamy 
hp no : 0179212631




2 comments:

virgo jen said...

Good review...

soffya cik bulan said...

Typo:
Instagram: @soffyamy :)