Monday, June 9, 2014

Habanero Mexican Dining @ Sunway Carnival Mall

assalamualaikum

gambar pembuka bicara sikit hehehe rasanya dah lama tak letak gambar sendiri di blog ni..=D


peneman setia haruslah adik sendiri..time ni baru lepas makeupkan cust..so lepas tu ke sunwat carnival untuk mencari barang and perut pun lapar.pusing2 1 mall nak cari tempat makan..fyna and adik cepat jemu makan benda yang sama saja so nak juga try benda baru..

and tara! terjumpa 1 tempat makan baru hehe terus berdesup masuk










owh the place is si cozy..macam makan tepi jalan saja..orang lalu lalang mesti tengok 2 kali apa yang kami makan haha..kerusi yang warna warni..uhhh macam kat mexico tau hehe

so the taste is so so sedap! so crunchy..fyna ambil salad and adik ambik burrito ..must try ok! and portion dia besar gila haha memang tak habis..kalau datang sekali lagi share je..portion besar and guess what..murah!

bagi fyna kalau makan 2 orang bill tak sampai RM50 tu dikira sangat murah lah kan..plus yang kami makan cuma RM34.00 saja..ala harga dia lebih kurang subway saja

so kalau teringin nak try makan makanan mexico..boleh lah try sini..

ok kepada yang baru nak try..dia macam subway jugalah..cuma terus ke kaunter makanan tu then pilih apa yang korang mahu and nak topping apa and apa..so lepas bayar boleh lah pilih seat and makan.nyum nyum

makanan sedap.portion besar..tempat selesa..murah..
cuma
kalau boleh yang serve tu senyum sikit and friendly sikit...pada yang baru2 nak try macam kami ni..sure macam terpinga2 sikit lah kan..so maybe dia boleh sugestkan ke kan? 

=)

Habanero Mexican Dining
Sunway Carnival Mall, LG 38 & 43, Seberang Jaya, Penang
Facebook: https://www.facebook.com/habaneromexicandining


11 comments:

Norliza Nordin said...

macem shedappp je.. ;)

Rozana Razali said...
This comment has been removed by the author.
Rozana Razali said...

dekat guardian tu kan, nk kena try nt.

Nelly Sapri said...

Nak try laaa..skali skala try makanan negara lain best jg kan..

farhana said...

Macam best ja. Selalu jalan ja tengok tak singgah,hihi tgk kedai pelik m semua cina, ☺

ros_reeza said...

Salam perkenalan dari Ros :)

Anonymous said...

kak fynna halal tak cuisine nih ??

Anonymous said...

kak fynna halal tak cuisine nih ??

Anonymous said...

cantiknya..brg dia msti lembot,wangi..jilat sdp

epulkazama said...

kat queensbay pon ade cm ni...nanchoss nyam2...mexican food very hot huhu

Anonymous said...

habanero ni ada halal logo tak?