Friday, June 6, 2014

crunchy crispy

assalamualaikum


Choco Mars Bars








Nutella & Go





terliur tak? hehe sengaja fyna letak gambar besar kat korang..harini fyna puasa kan..so bila update entry pasal chocolate2 ni memang menguguat iman lah =.=

if korang pengemar chocolate..ini untuk korang..so far..anything yang jenis berchocolate yang fyna review..ini yang chocolate dia sangat2 melimpah2 haih

guess what? the chocolate box tu fyna dah order lagi 3 sebab sedap and tak puas makan hehe



  • crunchycrispy_byolin menjual coklat dari langkawi iaitu coklat daim,pepero dan yang paling femes nutela & go
  • Choco mars bar, popia krunchy and mini pretzel
  • harga yang ditawarkan serendah RM3.50 sehingga RM23.00 sahaja
  • mereka juga mempunyai return cust from brunei and singapore dan mereka juga ambil untuk jualan borong 



Choco Mars Bars RM 10.00

Nutella & Go RM 10.00


instagram : crunchycrispy_byolin
whatssap : 0125277545





2 comments:

MG schmidt said...

nutella go tu xboleh tahan tol tgk nye..huhu :)

ros_reeza said...

aduhai, sedap sungguh ni!