Sunday, June 22, 2014

cathy doll l glutathione for whiter skin complexion?


assalamualaikum







*mencerahkan kulit dengan serta merta
*memberikan kesan glowing/flawless
*menutup bintik hitam
(boleh digunakan pada badan dan wajah)


Bahan-Bahan :
Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492



hye guys..i knowwww this  cathy doll l glutathione sangat2 popular sekarang..and fyna sendiri sangat2 suka kan  cathy doll l glutathione ni heheh

so far me like it! kalau keluar..this  cathy doll l glutathione wajib apply tau! hehe plus ia ada SPF130..wuuu banyak! so tak risau dah kulit akan terlindung dari tengah hari

ada yang cakap boleh pakaikan di muka but fyna tak akan pakai di muka sebab kulit sensetif kan..so di tangan sahaja..badan? no..just tangan..eheh

putih alami? emm fyna bukan pakai hari2..cuma pakai time nak keluar so tak tahu lah ianya boleh putih alami atau tak

tips and what to do and dont

texture dia likat sikit..so korang perlu ratakan betul2 tau..if not akan nampak macam tompok2 putih di kulit..and dont too much apply sebab ianya akan buatkan kulit nampak weird and sangat2 susah nak ratakan..even if korang dah yakin rata..ia akan jadi mess..ia akan lekat di baju,handphone..thats why..guna dengan amout yang sikit and ratakan betul2

if basuh..make sure tonyoh betul2 tau..if korang ratakan air je..jangan haraplah ia keluar hehehe



with flash


without flash

see if pakai sikit saja..ia akan nampak natural and a bit glowing..so macam kulit glowing gitu kan...



60ml = RM20

138ml =RM30




ig : adikmanisbeauty
hp : 0105606181/0134880442



*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.



No comments: