Friday, May 23, 2014

my friendly travel bag..

assalamualaikum

hye guys!

kalau pergi travel..fyna suka letak barang2 fyna 1 tempat..barang macam mask..pencuci muka..berus gigi..ubat2..and fyna paling tak suka kalau letak banyak2 tempat or banyak2 bag..haih..banyak kerja..

so harini fyna nak introduce kat korang..bag serbaguna fyna..macam bag doremon..hehe fyna sumbat semua dalam bag ni..and kalau pergi travel pun..barang susah hilang sebab semuanya 1 tempat



see? ada 2 zip! and banyak tempat nak selit2..

love it!

ok lets see mine

kebetulan fyna nak pergi ke kl esok for makeup job..fyna snapkan sikit my friendly travel bag ni


di center..ada 3 side..
the center one fyna letak macam lotion..makeup remover , deodarant ,contact lens solution


bukak zip!
tara! sini fyna letak my makeup stuff


buka zip lagi
ini skin care 


this side ada lotion lagi..lotion tangan.mask..ada eye cream.pelembab..mask feminine wash hehe..suka pulak tengok selit2 macam ni


belakang pulak ada lens and gula2 for freshen up my breath


ada lagi side yang kosong ni..maybe fyna akan letak ubat2



ok dah siap! boleh letak dalam bag and ready to go!

so bagi fyna korang semua kena ada 1..sebab ianya sangat senang..and agak besar juga..plus kalau travel mostly bawa barang yang tavel size saja kan?

eh ini untuk travel saja ke? tak lah..boleh juga letak benda lain



• Available in 2 colours: Rose Pink & Violet (purple)
• Size: 29 x 18 x 8(CM)
• Material: 100% Nylon Oxford

Available in two colours, this multipocket bag segregates beauty essentials from important papers, allowing effortless daily handbag changing.
• Keep your handbags tidy/organized so that searching for item is easy

• A quick, hassle-free way to change handbags

• Minimise the trouble of searching, digging & finding whatever you need




RM 13.00 only!










3 comments:

Nurul Atiqah Ahmed said...

macam best je! heeeee

O'gosh Iskandar said...

mmg tgh cari solution untuk travel..thanks fyna..

Mya Akmal said...

menariknya!