Thursday, May 22, 2014

Kekabu Online Dot Com

assalamualaikum

fyna sebenarnya tak suka sangat dengan bantal keras2..macam2 bantal yang ada sekrang ni..ada untuk hilangkan sakit leher la..ada yang macam span lah..ye lah dah modern kan..semua nak di modern kan..

but fyna ni tetap dengan pilihan bantal yang lama..bantal yang diperbuat dari kekabu sangat2 sedap tidur..lembut..tahan lama and tak sakit kepala..

susah nak cari bantal kekabu sekrang ni..but fyna ada jumpa 1 shop online yang jual bantal kekabu..hehe sudah lah murah..cepat pula sampai..alhamdulilah

ok this is mine! buat bantal peluk hehe





besaq naa..
jahitan pun kemas


Kekabu Online Dot Com


Menjual pelbagai barangan Kekabu 100% asli & padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan & sedia untuk custom made bagi produk-produk tertentu!

:: HELLO! We are selling 100% original compact Kekabu (Kapok) Product via online with reasonable and lowest price in the market. We also provide custom fabric for chosen Kekabu stuff! ::

sebenarnya mereka dah popular ha..ramai sangat2 yang dah jadi pelanggan mereka..so dont worry ya..kot2 lah ada yang takut nak beli online ni hehe


macam2 bentuk dan warna ada..korang boleh saja req..

paling murah rm11 untuk bantal kanak2..


016-847 0710

5 comments:

betty said...

wahh.. canik design nye.. boleh try beli nih... tq for sharing fyna

Nor Ayuni said...

Kami ada membekal kekabu asli Gred A Superfine dari Indonesia Rm8.50/kg.
Postage Rm1.00/kg
Minima 10kg
Boleh like page kami di facebook Sputeh kekabu

MULI MUSA said...

area mana yer? fb x jumpalah

Jue Mohd said...

Salam,

Anda mencari set tilam kekabu bayi dan set tilam kanak-kanak?

Jom tgk koleksi terbaru koleksi kami.
diperbuat dari 100% kekabu asli dan kain cotton untuk keselesaan si manja anda.

FB : https://www.facebook.com/ajcollection2014
Whatsapp : 0176729057

Anonymous said...

Saya ade kekabu...
RM 10 - 1kg
Minimum order : 25kg
COD : Kuala Lumpur

Contact saya
Whatsapp : 0173158797