Wednesday, April 30, 2014

review: tofu mask

assalmaualaikum












The must have item newly formulated from Tofu, richness of protein and various natural extracts.
This formula nourishes facial skin to be smoother and firmer and renews skin cells.
Royal Jelly from honey increases resilience to facial skin.
AHA extract from yogurt removes dead skin cells gently.
Effective soybean oil keeps skin moisture in-locked all day long.
This very aromatic formula delivers facial skin firmer,
smoother and brighter as baby skin also soothes your emotion once use.


 hye guys! another product from cathy doll..tofu mask!
masa mula2 fyna dapat ni..terus excited nak guna..why? sebab bau dia tersangatlah wangi! and yang paling fyna suka..packaging dia..botol macam tu senang nak buka and tutup..and bila habis boleh lah buat letak berus ke kan hehehe

texture dia lembek2 macam tofu juga hahaha rasa nak makan pun ada.haih

tapi botol jenis macam ni senang lekat bakteria..so fyna suggestkan ambil guna sudu plastick ke..apa2 je la..janganguna tangan ye

kalau tengok di info..kebaikan dia buatkan kulit lembut

so fyna dah pakai..lepas apply..adoi wangi sangat! and sejuk je..rasa relax sangat2..lepas apply ni mesti nak tertidur..so apply dalam 15minit macam tu..act product ni tak mengering tau..so fyna pernah samapi 30minit lebih biar di muka..tak ada naik gatal2 apa pun..so rasa ok lah kot hehe

lepas basuh kulit muka jadi cerah sikit,lembab and lembut sangat! but after a few hours kulit jadi berminyak sikit..mungkin sebab mask ni lebih kepada melembabkan kulit so kulit berminyak boleh juga pakai cuma jangan kerap lah

untuk kulit kering..ha ni untuk korang..lepas ni tak akan ada lagi mengelupas2 di muka tu lepas pakai mask ni..ia akan buatkan kulit korang lembab je..so nak pakai makeup pun senang

act ni mask fav adik fyna..dalam seminggu dia akan pakai more than 3 times ..sebab dia kata lepas pakai kulit jadi lembut sangat2 and cerah..then usap2 pipi dia depan fyna..ya lah ya lah


RM24.00


instagram : naaila_beauty


*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

3 comments:

afifah adnan said...

Tak sangka pulak product ni best. Selama ni dok jual je.hihi

A Girl Like You said...

u, i tgk tofu mask ni punya review, macam mixture of rasa nak makan & takut nak letak kat muka pulak :pp

hehe...

Titaz said...

Hello. Bumped into ur blog when searching about tofu mask
from few reviews I already read, this tofu mask is good.
I guess I will try it.

Thank you for the review :)

Hello from Jakarta!
Titaz
www.titaztitaz.com