Friday, April 25, 2014

review : sivanna colors


assalamualaikum








fyna ada banyak tengok orang suka kan lipstick ni..so fyna memang tersangat excited nak try
the smell macam wangi2 sikit but bila aply fi bibir tak lah rasa pelik2 bila sentuh lipstick tu
masa fyna pakai..ianya sangat2 best..and bibir rasa lembab sahaja and sangat senang apply..sebab ianya ada bee wax..so fyna agak mesti melembabkan dan long lasting
lepas fyna apply di bibir..fyna pergi minum air..guess what? lipstick tu langsung tak ada di gelas..so that fyna rasa excited sangat2

bibir rasa lembut and lembab dan langsung tidak mengering..

sebab ianya langsung tak melekat di gelas..ianya memang longlasting..color sangat2 pigminted and cantik..even bibir tengah kering..pakai lip ni memang terus ok..sebab ianya melembabkan bibir


but

after a few hours bibir fyna jadi gatal2..and kering sangat2..so the next day bibir fyna naik biji2..so dari situ fyna tahu yang fyna allergy dengan lipstick ni..tooo bad

but

adik fyna mimi, tak ada any allergy lepas guna lipstick ni..dia pakai dari pagi ke malam..still nampak cantik di bibir..so memang dapat kat dia lah lipstick ni

mungkin bagi fyna tak ok..but bagi orang lain ok..so try tau sebab lipstick ni best!



 RM10


instagram : naaween_collections
whatsapp : 0108078913
wechat : WINASSHOP




*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

2 comments:

Haruuta Chan said...

T.T Macam best jeee

Skincare Terbaik said...

Cantiknya! Mimi guna lipstick yg mn?