Thursday, April 3, 2014

review : Iris mineral salt body scrub


Assalamualaikum

fyna sangat2 suka dengan body scrub! memang wajib ada dalam bilik air..sekali atau 2 kali seminggu wajib sental badan dengan body scrub untuk dapat kan kulit halus macam baby gitu hehe..so fyna dah try bermacam-macam jenis body scrub..so harini fyna nak review pasal body scrub yang ini pula






sebenarnya 1st masa fyna lihat scrub ni..fyna rasa macam tak best je haha..sebab cair semacam je kan..tapi orang kata jangan hanya pandang pada luaran..so fyna pun try lah..
1st apply di badan..memang cair..tapi bila gosok akan rasa mineral salt tu..dia tak kasar and tak halus..just nice saja..so bila tak kasar..sangat2 best bila apply di badan..sapu2 kulit pun tak sakit..tangan pun tak sakit..suka sangat!
and yang terpaling fyna suka ialah bau dia..wangi gila! lepas mandi pun bau lagi scrub ni..
so bagi yang berkulit sensetif..boleh try..sebab ia tak kasar..just nice..
dengan sekali pemakaian pun dah terasa result kulit lebih lembut..bila pegang kulit..rasa halus sangat..so kalau pengantin memang digalak kan amalkan scrub ni..selalng sehari pun boleh..jimat..boleh pakai lama..and bila time bersanding..kulit nampak sangat2 mulus =)




RM22



Piece Wholesale : pm msg or sms 013-5190226


Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

3 comments:

O'gosh Iskandar said...

nampak macam cat tuk fabric tu pun ada..huhu...best ek, nnt kn cuba la jugak..

aIEn said...

mcm best je...mcm nk cube jgk je =)

Nurain Sazila said...

Baru nak cuba produk ni. Satu jar ni boleh tahan berapa lama ye?