Monday, April 28, 2014

review : INNER SKIN Soothing Cleansing Water

assalamualaikum








Multi-purpose cleansing and toning lotion:
- Clear away makeup
- Pore-purifying
- Eliminate impurities
- Moisturize skin
Smoothing cleansing water gently removes all traces of makeup whilst soothing sensitive skin. Free from pigment, fragrances and alcohol, soothing cleansing water rebalance the skin and reduces redness, leaving the skin fresh, clean and healthy.

Ingredients:
Aqua /Water, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Clycosyl Trehalose /Hydrogenated Starch Hydrolysate, Witch Hazel Extract, Glycerin (and) Lycopodium Clavatum Extract (and) Imperate Cylindrica Root Extract, Chamomille Recutita (Matricaria) Extract, Butylene Glycol & Gnaphalium Leontopodium Flower Extract, Hyaluronic Acid, Collagen, Ceramide III, Phenoxyethanol, Alchemilla Vulgaris Extract, Erythritol, Homarine HCI, Pascopyron Smithii Extract, Yucca Gluca Root Extract.

How To Use:
Apply with a cotton pad to the face and neck, massaging gently with circular movements for perfectly clean, comfortable and extremely soft skin. No need to rinse.
  
Take Note:
1. If irritation occurs on skin, stop use immediately and consult aa doctor. Once opened, immediately use.  
2. For sensitive skin before using a small amount of trial stimulation then only apply.

3. Keep out of the reach of children and babies. 

4. Keep in a cool dry place, avoid direct sunlight.

masa mula fyna dapat ni..mata tertumpu pada
alcohol free
fragrance free
pigment free

memandangkan kulit fyna sensetif..ini memang the one lah..
fyna try remove makeup guna inner skin ni..tapi hanya remove 70% so fyna gunakan ini sebagai toner..
apply sebelum makeup..so segala kotoran dah keluar..baru boleh apply makeup
so far fyna tak ada masaalah sejak gunakan inner skin ni.even di area mata pun fyna guna untuk bersihkan sisa2 makeup..sebab ianya tak kuat macam toner lain..
sejak pakai inner skin.fyna dah tak pakai any pelembab sebelum makeup dah sebab ianya membersihkan kulit di samping melembab..and fyna rasa macam kulit sedikit bersih sejk pakai inner skin ni

and one more fyna suka sebab harga dia! murah! fyna dapat tester saja..nanti nak beli yang besar pula hehe

untuk customer pun fyna akan pakaikan..sebab kadang2 customer fyna pun ada cheat juga,.pakai mascara..pakai foundation sikit sebelum makeup hehe..so disebab kan inner skin ni selamat digunakan..so fyna tak ada ragu2 lagi



INNER SKIN Soothing Cleansing Water 125ml
RM17.90







*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

1 comment:

Azie Azra said...

macam menarik je dan affordable. tengok kandungan dia tu lebih baik as toner kot. castor oil no 2 dlm list. bagus utk moisturize and castor oil contains 90% ricinoleic acid yg boleh bertuka ke azelaic acid which is good utk treat acne :))) butylene glycol boleh increase penetration and antimicrobial xtvt . good good :)

p/s : kita suka tiap kali review fyna ltk ingredients. keep it up !