Thursday, April 24, 2014

review : Holika Holika Pig-Nose Clear Blackhead 3-Step Kit

assalamualaikum

hidung yang banyak duri memang tak cantik..tak cantik dipandang..di pegang lagi lah..geli je kan?

so harini fyna nak review pasal nose pack ni dari Holika



This is a 3-steps kit perfect for pore control. The first step opens your pores which allow for removing blackheads easily.  The second step removes blackheads. The third step to minimize pores.
Benefits:  
  • Full Pore Control
  • Opens Pores
  • Removes Blackheads
  • Removes Whiteheads
  • Removes Dead Skin Cells
  • Tightens Pores 
  • Smoothes Skin 


- After cleansing, place step-1 on nose for 15-20 mins. Remove it slowly and wipe off any or impurities from pores.
- Wet nose with water and place step-2 on nose. After 10-15 mins and slowly remove it from the edge.
- After step 1 & 2, place step-3 on nose. Remove it after 10-15 mins and gently tap it for better absorption.

ok testing time


ni hidung fyna..nampak macam ok saja kan? macam tak ada massalah.cuma pores je la..no blackhead and whitehead

STEP 1


Time pakai ni rasa sejuk saja..and basah..so pakai 15minit


so lepas pakai..
see!
dia keluarkan semua yang sembunyi..oooo rupanya banyak betul whitehead ni..di luar nampak elok saja..di dalam? euwwww..see the bump
macam ulat baru tunjuk kepala nak keluar

STEP 2




90% clean!
cuma ada saki baki di hidung..so picit2 sikit then akan keluar..haih puas hati betul tengok hidung
haaa ni baru rasa bersih hidung

STEP 3






lepas pakai STEP 3 pores mengecil sikit and hidung nampak lebih bersih..mungkin ianya adalah pelembab atau serum

sorry lah sebab dekat packet tulis korea so fyna andaikan sajalah ye hehehe




see the duri?

so far fyna puas hati sangat! masa tari nose pack tu tak rasa sakit pun..ingat tak ada apa2..rupanya haa..haha
fyna sendiri geli bila tengok STEP 2..banyak rupanya dalam hidung ni..haih!


the awesome 3 STEPS!

*walaupun nama "PIG" kandungan nya tak ada barangan yang terlarang..fyna dah comfirmkan dengan pihak rukotsuya and jangan risau..even nama "PIG" tak ada pig dalam ni ye..=)


RM8.90







*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.



2 comments:

Nur Madihah said...

wah, best juga ni.. ^_^

Mek Onie said...

sangatlah puas hati bila tgk duri tu keluarkan fyna,haha