Tuesday, April 22, 2014

review : Beautify EGF Serum

assalamualaikum







EGF Serum adalah generasi akan datang anti-penuaan serum yang meningkatkan penampilan dan kesihatan kulit anda dengan menggalakkan kulit untuk membaiki sel-sel sendiri. Bahan utama adalah Faktor Pertumbuhan epidermis (EGF), satu bahan yang berlaku secara semula jadi dalam kulit manusia dan yang mempunyai keupayaan untuk mempercepatkan kadar pusing ganti sel dalam kulit.


Activators Selular adalah protein yang penting untuk penyenggaraan dan pembaikan sel-sel kulit. Dengan usia tahap ini activators selular dalam kulit kita berkurangan. Kulit kita memperbaharui diri kurang kerap, dan mula kelihatan kurang berseri dan lebih berkedut. Biasa, penggunaan sekali atau dua kali sehari. EGF Serum membalikkan proses ini dan memberikan peningkatan dramatik dapat dilihat dalam beberapa minggu.



KELEBIHAN:
Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk muka dan leher. Juga boleh digunakan pada badan jika dikehendaki. Hanya memohon satu penurunan kepada setiap kawasan yang dikehendaki anda ingin merawat.



Egf Serum:
Dapat menyelesaikan segala mslh kulit.

-Melembutkan kulit
-Menghilangkan jerawat
-Memudarkan parut
-Menghaluskan kulit
-Memudarkan bintik-bintik hitam
-Pigmentasi pun boleh diatasi dengan Egf Serum
-Mengecilkan liang pori yg terbuka
Egf Serum juga dapat mencerahkan kulit.. Nak lagi superb boleh pakai sekali ngan Oxygen Cream.


memandangkan kulit fyna sekarang bermasaalah..fyna try lah serum ni..kalau tengok dia punya kebaikan..memang sesuai untuk kulit yang berjerawat
1 tiub kecil boleh guna 2,3 kali..tapi fyna guna 2 kali saja
and guna 2 kali seminggu
texture dia macam berminyak...but bila sapu di muka langsung tak berminyak..cepat menyerap and kulit jadi sangat2 lembut..ni satu2nya serum yang buatkan kulit fyna lembut sangat!
so far fyna pakai..nak kata dia kecutkan jerawat tu..ada lah..cuma lambat sikit..yang bestnya kulit jadi sangat2 lembut and bila bangun muka tak bermintak langsung!..pegang muka..jadi lembut saja hehe
pudarkan parut? fyna baru pakai 2 minggu..so far tak nampak lagi..maybe soon

so satu yang fyna tak suka pada serum ni..hanyalah pada BAU nya..entahlah macam tak best sikit bau dia..but bila dah apply di muka..tak ada lah bau tu


so ni contoh fyna apply di tangan..yes sangat cepat menyerap and tak berminyak..itu yang bestnya..kulit jadi suer lembut!

cara pakai:
basuh muka..then apply serum ni..sapu sampai dia menyerap
then boleh lah pakai pelembab atau cream malam korang ye

1 tiub boleh pakai 2,3 kali..tapi fyna pakai 2 kali saja..
hanya cucuk dengan jarum di hujung nya..then picit keluar

RM30


instgran : shawlsbyfikrah
whatssap : 0193942500
wechat : shawlsbyfikrah


*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.



3 comments:

rozzana ahmad said...

Sis Fyna..boleh copy description ni? Nak paste d insta saya yg ada jual ni jg..baru nak buka bisnes.

Intan Alyssa said...

rm30 tu brapa pcs

Intan Alyssa said...

rm30 tu brapa pcs