Wednesday, April 23, 2014

happy birthday mak

assalamualaikum

20.04.2014 adalah hari jadi mak fyna...jarang sebenarnya sambut birthday ni..tapi kami adik beradik plan nak suprisekan mak..mimi yang dari johor decide nak pulang suprisekan mak..so kami plan lah dengan baik2..tapi biasalah mesti ada halangan..

flight delay..adoi ini yang sakit ni..sepatutunya mimi sampai di kedah pukul 10 malam tapi delay.so sampai kedah pukul 12 malam =.= bila sampai di rumah dah pukul 1..mak ayah sure dah tidur..so mimi pelan2 ketuk bilik mak ayah then nyanyi happy birthday..haha
mak memang terkejut habis dah.asyik kata "eh mimi balik.mimi balik..la bila mimi balik.."  ayah di belakang ketawa saja hehe

suprise pertama dah jadi walaupun lewat sedikit..

so esoknya decide nak bawa mak ke SPA sambil kami prepare makanan di rumah


tapi mak pula cakap..ha jom pergi ke SPA Naza Anggun si sungai petani..acik tu resdung dia teruk.

=.=

so kami berempat pergilah SPA..tapi Naza Anggun belum pun buka sebenanrya haha so ke SPA fav fyna di taman orkid..nanti fyna review pasal SPA tu ye

time mak di facial kan..mai adik beradik buat perancangan untuk suprisekan mak bila pulang nanti..

sampai rumah acik rush mak suruh teman dia keluar ke kedai..so fyna and mimi and ayah cepat2 prepare apa yang patut..

and bila mak buka pintu


cake semalam sebenarnya..tapi still ok..tak sentuh lagi hehe..ayah bawa lilin..kami nyanyi lagu birthday mak ramai2


comot sikit ha hehe..last minit preparation hehe





happy birthday mak
and happy anniversary mak ayah yang ke 30

alhamdulilah..allah panjangkan usia mak ayah..semoga mak ayah berbahagia sempai bila..

sambut di rumah lebih bermakna sebenarnya..lebih seronok..alhamduilah walaupun banyak plan yang ditukar..akhirnya menjadi juga


santapan kami malam tu hehe..sederhana tapi cukup bermakna


gambar time mimi baru sampai and terus nak suprisekan mak =)

*baju mak ayah adalah dari 
instagram : _hafyzyanaaa


1 comment:

Razfira said...

bestnya mak dia :)