Tuesday, April 15, 2014

fake eyelash from candy doll

assalamualaikum

hye guys! 

ramai sebenarnya tanya fyna pakaikan bulu mata apa untuk pengantin.look so natural..
yes! fyna memang tak suka bulu mata yang terlampau lebat dah heavy..yang lebat but natural lebih ok kan?

ini lah bulu mata yang fyna guna..dari candy doll








this one nipis and sangat natural..macam bulu maa kita yang betul..kalau untuk tunang atau nikah sesuai lah


____________________________________________________________






this one lebat sikit..but stil natural..cuma mata akan nampak lebih full and cantik

guess what?

this is my stock! heheh sebab fyna suka..terus fyna order 50 pasang..why? sebab murah! hanya RM6 sepasang..much better dari fyna beli yang sebelum ini..

btw fyna ada jumpa kedai yang jual lashes ni RM8 =.=

kepada yang suka pakai bulu mata palsu..nah fyna suggestkan yang ini..sangat natural and cantik



RM 6 / sepasang


0143389195




*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

3 comments:

Diya Ariana said...

kalau kak fyna kluaq jalan2 harian,pakai fake lashes x?

fyna shafinatul said...

xpakai dear =)

hafeeza shafiqca Jamil said...

Saya lak kalau pakai fake eyelashes mesti x selesa..rase berat aje mate nk memandang..camne la che ta leh tahan pakai lame2 ek..meh ler visit blog saya fyna..feezajijie.blogspot.com