Thursday, March 27, 2014

review : urban decay naked3 palette

assalamualaikum

hi guys! kalini sempat juga nak review palette kesayangan dari Urban Decay ni..sejak ianya dikeluarkan..hati ni memberontak sangat-sangat...so on my birthday bulan 2 haritu..adik fyna hadiahkan palette ni kat fyna..ya allah rasa terharu and seronoknya..

ok so kalini fyna nak review sikit pasal palette ni..apa yang bestnya?























ia didatangkan dengan primer portion urban decay..primer ni memang semua dah tahu kan..memang best..and bila pegang palette ni rasa ak menangis saja haha ok over..benda yang di idam kan kan..
ok the color memang superb! semuanya lebih kepada rose,gold,purple gitu..memang tersangat2 cantik..

orang cakap..alah sama saja eyeshadow mahal and murah..buat apa beli mahal2

kalau korang ada 1 eyeshadow mahal..korang tak akan beli lagi eyeshadow murah..why?

sekali swatch warna dia dah pigminted..sangat2 pigminted..sangat2 senang di blend and the color memang exactly macam yang ditunjukkan..

my fav color dalam palette ni adalah limit..boleh dikatakan kesemua client fyna..fyna akan gunakan limit untuk di apply di crease.wajib! haha sebab warna ni dia buatkan mata nampak lebih bundar..tak over and sangat2 cantik..sekali swatch di brush then apply di crease..wah! sangat-sangat cantik ok.


ini contoh fyna pakai "limit" di crease..ini sekali swatch saja and blend blend blend..btw the center gold one from inglot and top up with "dust" from naked3




RM188.00


sephora outlet

4 comments:

Cheida_Mymee said...

memang beza kalau pakai brand yang ori dgn x ori...
yg x ori susah nk melekat eyeshadow... bila blend pon hilang huhuhu sedih

aIEn said...

wahh kaler yg sgt2 cantek!! hihi nk g beli jgk la =)

Cik Nadz said...

naked 3 is soooo my wishlist! cantikla mekap tu.suka3!!

Intan Wandalaara said...

hi..singgah baca enrty dan follow awak ;)