Tuesday, March 4, 2014

review : Hanaka Chu Chu Lip Scrub

assalamualaikum

ok kalini fyna nak review  HANAKA Chu Chu Lip Scrub









30 seconds to reproduce the infant matte finish lips


■ Strawberry & Cotton Candy taste
■ Moisturise the lips & translucent soft
■ Whole food grade ingredients
■ No sticky
■ To get rid of the lip peeling and reduce lip wrinkles


Content: 15ml

Ingredient:
Sugar, Jojoba Oil, Sweet Almond Oil, Lanolin Oil, Bees Wax, Wheat Germ Oil, Petroleum, Alpha-tocopherol, Wild Mango Oil, Strawberry Extract.

How To Use: 
■ Step 1: Take the appropriate amount of cream and gently massage in circular motion about 10 seconds.


■ Step 2:  After exfoliating, do not directly shredded addition to dry skin, you can gently wipe with the cotton of the stick (cotton) to remove.
(Do not use direct Shredded, will be very easy to the nonintact even bleed).


Take Note:
■ Stop using if discomfort occurs.




lips scrub kalini sangat2 berlainan dengan lips scrub yang pernah fyna review dulu..masa mula2 dapat lip scrub ni..terus jatuh cinta dengan packaging dia..
1st haruslah sebab warna pink! hehe 
2ns sebab bentuk dia yang sangat2 comel..and fyna suka packaging dia sebab just nice je besar dia..boleh muat dalam bag and tak tumpah..so safe dah di situ
the smell...ya allah wanginyaaa rasa nak makan makan! 
dalam bekas nampak macam keras..tapi bila ambil nak sapu di bibir..texture dia macam gula yang tengah cair..so bila sapu di bibir..tak akan rasa sakit..tapi akan rasa lembut..berair dan scrub tu rasa soft sangat..so bila nak gosok2 di bibir pun rasa best je..and if gosok kasar2 pun tak sakit..haha 
so ini lah scrub yang membuatkan fyna asyik saja bila apply di bibir..sebab texture dia..sangat2 best! haih nak cerita macam mana pun susah..tapi memang best hehe


so lepas apply bibir jadi makin pink..lembut and lembab saja..pegang bibir sendiri pun best..hehe 
rasa? ada jugalah fyna jilat sikit2 hehe nak tahu rasa apa sebab bau pun dah mengasyikan..ha jangan risau..tak rasa apa pun..manis2 gitu je la hehe

so far fyna rasa fyna suka scrub ni sebab texture dia memang best..lepas dah scrub bibir..jari langsung tak rasa sticky.. and result dia..superb! and dengan harga yang murah,boleh tahan lama! 



RM 29.90







*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.




1 comment:

MG schmidt said...

kalau bbir gelap skit nk bg merah cmne ye .. huuhu