Wednesday, March 5, 2014

review : Golder Beauty Long Lasting lipstick

assalamualaikum






hi guys! kalini fyna nak review pasal lipstick yang best ni..1st impresion..ala ni mesti lipgloss..fyna kan tak beberapa suka lipgloss ..tapi tak tak tak..ni lipstick! tapi lipstick ni lain dari yang lain..
pernah pakai lip tint? ha macam tu la..but texture dia way to different! bila apply di bibir..terus kering..haa tak ada basah2 ye..dia jenis matte.and jenis ni memang tahan lama

ok jom tengok swatch

1st layer


2nd layer



1st layer


2nd layer



see warna dia cantik kan? matte so stay macam tu dari pagi sampai malam..bila nak tonyoh2 dengan tisu memang tak keluar! haha so kena buang dengan lip remover
boleh nampak soft dengan 1 layer or nak terang sikit pakai 2 layer
jenis matte ni memang tahan lama tapi dia akan keringkan bibir korang..so sesiapa yang bibir kering..apply pelembab dulu ye..

ha cara sapu pun kena betul..tak boleh apply macam lipstick atau lip gloss..tak boleh terus tonyoh2 je..

caranya dap dap dap di bibir..letak sikit..dap dap dap..jangan sapu..kalau sapu lipstick tu akan hilang and jadi buruk gila sebab dia akan jadi macam keluar kulit kering..

so ambil lipstick ni..dot sikit di bibir..then dap dap 1 bibir..so korang boleh dapat warna yang sangat soft and nice


more color


contoh fyna pakai..fyna cuma pakai nipis saja for the soft look =)



RM 10.00 each




0143389195

order.bellashope@gmail.com





*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

3 comments:

Anys Hazwanie said...

cantik kaler tuh.

http://myartcrafting.blogspot.com/2014/02/mac-giveaway.html

hani said...

salam,
fyna pakai yg no berapa? TQ

Anis Najwa said...

yg warna pinnk 1 layer and second no berapa?? cari dekat bellashop x jumpa pon.. huuuuu