Wednesday, March 12, 2014

review : Benefit "it" Stick


hi guys! so harini fyna nak review 1 lagi product yang best iaitu  Benefit "it" Stick

ok 1st..mari tengok packaging dia

An instant concealing pencil that disguises lines,blemishes and flaws for a smoother,younger appearance.This stick is IT!
Benefit it stick conceal it all pencil
What it is:
It's the stick that hides it all.
What is does:
This pencil disguises lines, blemishes, and flaws of any kind giving you a smoother and younger looking appearance. Cease the crease and reclaim your youth. Use it stick to help erase the lines and creases from your nose to your mouth that make you look older and more tired.

ok 1st of all fyna nak ingatkan ini bukan benefit yang original ye..but stll result dia sangat superb..1st time fyna try..fyna cuba hidekan kening guna Benefit "it" Stick ni sebab bentuk dia macam sangat lah senang nak bentuk kening ni..1st try fyna dah suka sangat2! berlainan dari cover kening guna concealer..guna Benefit "it" Stick rasa lebih light and natural..thats why fyna suka sangat

texture dia sangat senang nak blend..ada juga yang guna untuk bawah mata..nak cover dark circle..fyna juga try..yes it work..but untuk dark circle yang tak teruk sajalah..ia tak crease..blend dengan elok and tak nampak fake langsung..but untuk yang dark circle teruk..tak sesuai sangat lah ye..

ok di bawah ni contoh fyna hide kening yang berserabut dengan Benefit "it" Stick

fyna hanya lukis kening dengan eyebrow powder saja for softer look..
so di bawah kening..ada baby hair yang messy2 sikit kan?

fyna ambil  Benefit "it" Stick and apply di bawah kening untuk tutup baby hair yang messy tadi

fyna hanya guna jari untuk blend kan dia..

fyna ambil shimmer gold eyeshadow from inglot then apply di tempat kita letak kening tadi

* sorry ada gambar yang focus and out focus..



*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

1 comment:

Anonymous said...

Please let me know if you're looking for a writer
for your site. You have some really great posts and I believe I
would be a good asset. If you ever want to take
some of the load off, I'd absolutely love to write
some content for your blog in exchange for a link back to mine.
Please send me an e-mail if interested. Cheers!

Here is my website - honda oem parts - ,