Friday, March 7, 2014

3D Art Exhibition at Gurney Paragon

assalamualaikum

few weeks ago fyna ada ke paragon mall teman adik fyan shopping hhe
then masa nak pulang ternampak banner ni then adik fyna kata..jom!



Date : 20 Feb 2014 - 16 Mar 2014
Time : 10am - 10pm
Venue : Level 3, St. Jo's, 
Gurney Paragon Mall, Penang
Entrance Fees : RM15 (Student), RM20 (Adult)

3D Art Exhibition dianajurkan oleh  
Pusat Khidmat Handicap Eden..so diorang nak kumpul dana menganjurkan Seni 3D dalam Gurney Paragon, Pulau Pinang. 
Mereka mengumpul dana untuk membeli 5 hand-Cabs with ramp, w
hich would be able to provide free transport service to wheelchairs to hospital.

masa fyna pergi tak ramai sangat..but mostly chinese lah

ok jom tengok gambar fyna and adik di sana hehe

















so much fun!

5 comments:

Anonymous said...

adik kak fxna ni laki ke pompuan?

Akma Khaieri said...

nak pegi jugak..tapi jauh la pulak kat penang nun sana..huhu

julie Ara said...

you had so much fun dear ..bestnye...

Fynaz Shamz said...

wah ..bestnya ..kena p nie :D

LoveyLia said...

cantik kasut fyna, beli kat mana eh??