Wednesday, February 19, 2014

seeing you happy is my top priority

assalamualaikum

hi guys!

ok ni special entry for my bestfrend baby



so    haritu fyna ada buat suprise birthday dekat baby..ala kecil2 saja..heheh tapi ni 1st time fyna buat suprise dekat someone..so seminggu sebelum birthday dah fikir nak beri hadiah apa..cake apa hehe

so cake fyna tempah dekat kak ti..kalau nak celebrate apa2 memang fyna akan cari kak ti lah sebab puas hati and kek pun sedap



untuk hadiah pula..hmm sebenarnya susah nak cari hadiah untuk baby..so bf fyna suggestkan untuk hadiahkan freindship bracelet or necklace..lebih bermakna katanya hehe so yes! terus fyna contact mei untuk  order..plus design pun fyna yang designkan sebab setahu fyna..baby tak suka yang over2,,lain la fyna hehe
alhadulilah sampai 3 hari sebelum suprise birthday..and memang puas hati sangat2

so after makeup..fyna dengan mimi, adik fyna terus ke seoul gardern sebab tempat tu macam selesa sikit and ada makna lah antara baby and fyna..cewah

alhamdulilah suprise menjadi even si birthday girl datang lewat 2 jam zzzz lupa pula kalau nak jumpa baby kena beritahu dia 1 jam awal..

ok mari layan gambar










yes she has a really2 nice voice =)



act fyna sambut birthday baby 2 hari awal sebab fyna tahu on her birthday mesti dia nak celebrate dengan keluarga..so fyna minta sehari untuk fyna dengan dia

seronok..puas hati.sedih semua ada time tu..act nak juga tebus yang fyna lupa birthday baby tahun lepas hehe..sebab tahun lepas baru fyna rapat dengan baby.semuanya sebab baby kenalkan fyna dengan bf fyna sekarang so dari situ..kami mula rapat..

masa mula2-mulanya baby selalu call fyna untuk tahu perkembangan fyna and bf..ye lah..baby kata bf fyna ni jenis tak layan perempuan..dia pun pelik macam mana bf fyna boleh tersangkut dengan fyna..ya lah jodoh kan..hehe thanks to baby juga sebab kalau bukan dia mingkin fyna tak happy macam sekarang

sebenarnya kami 1 sekolah..tapi baru saja rapat..and even baru setahun lebih rapat dah macam adik beradik..pernah menangis bersama..gembira bersama..dia lah satu-satunya yang boleh susah senang dengan fyna..yang sanggup penat2 teman fyna makeup..ponteng kerja teman fyna hehe..kalau dah rindu sangat..sanggup jumpa even sekejap..btw jarak rumah kami 1 jam juga lah haha..alhamdulilah syukur sangat dapat kawan macam ni..syukur syukur syukur..

fyna memang tak banyak kawan..sebab fyna takut nak percaya pada seseorang..takut nanti kawan tikam belakang and so on..so biar sedikit kawan asalkan hati happy..bila dengan baby..susah senang boleh bersama..so fyna rasa baby memang kawan yang baik..so sejak dari tu fyna rapat dengan baby sampai sekarang..alhamdulilah..


so kepada baby..semoga hubungan sahabat kita ni aka sampai bila2 insyallah..


miss you guys so much!


It has been said that real friends 
Are very hard to find. 
The ones that stay when times are tough 
A real friend - the lasting kind. 
As I travel through this life, 
I know one thing is true. 
I will never find a better friend 
Than I have found in YOU!
Happy Bday to a special friend!

You’re the reason my spirits always take an uplift, you are the best ever given gift! Happy Birthday my very best friend!

i love you

2 comments:

Anonymous said...

Sahabat adalah org yg sentiasa terima segala kekurangan diri kita..Moga persahabatan itu kekal selamanya.. Btw mohon kak fyna review pasal klinik kulit dr. Khoo yg kak fyna pegi ari tu..sy pn tgh ada mslh kulit muka n nk pegi jugak..

MG schmidt said...

hohoho
terharu n sedih n happy
semua la dpt MG rasa bila bca entri ni sbb bff fyna dekat
bff MG nun jauh kt tmoloh tp xdela jauh sgt ngn kl tp pkir2 jgkla nk pegi jenguk ..huhu
hoping ur friendship is everlasting :)