Monday, February 3, 2014

pretzels!

assalamualaikum

ha entry kalini tentang makanan..nyum!





its pretzels!
sekarang ni musim pretzels..macam2 perisa ada..fyna pernah makan sebelum ni..but not my fav..makan 2,3 ok dah bosan..adik2 pun tak suka

tapi pretzels kalini sedap! sebab dia salut dengan coklat..andddd coklat tu tebal pula..sebelum ni fyna makan pretzels salut coklat..ala..sikitnya coklat =.= but this one..sangatlah heaven coklat dia..but still rapuh..sedap

snow rainbow stick
ini terpaling sedap..sangat crunchy! makan sekali mahu lagi..

both dah habis the day fyna dapat parcel ni =.= adik2 fyna suka sangat la sebab sedap gila.

btw ini dari CUTE PRETZELICIOUS.. ada macam2 perisa antaranya snow oreo, full choc, choc almond and snow rainbow stick

small box ( 21 pcs ) RM10
medium box ( 46 pcs ) RM20
snow rainbow stick ( 26 stick ) RM10

mereka juga ada ambil tempahan untuk dijadikan doorgift atau letak dekat candy buffet..bagi present dekat yang tersayang..and macam2 lagi hehe

CUTE PRETZELICIOUS
siti - 014 3379456
instagram : cutepretzelicious

3 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila baru order dengan member. teringin sangat nak rasa ni. hehe macam sedap gila je stick tu. adoiii T________T

CikLily Putih said...

nampak cam sedap je la..

uchi kay-f Ahmad said...

tentu sdp klu dpt free ye tak?

slm fyna?

r u remember me?

how r u?