Tuesday, February 11, 2014

branded perfumes gred AAA

assalamualaikum

kepada yang teringin sanat nak pakai perfume mahal2..tapi duit tak mencukupi..terutamanya budak2 sekolah..hamboih budak sekolah pun nak wangi2 ke? boleh2 cuma jangan over saja..biasalah remaja ni di sekolah tak ada aircond.kadang2 peluh2 sampai ada bau tengik! jadi bila spray sikit perfume..tak lah ada bau macam2 kan hehe

perfume mahal mau harga rm150 ke atas..kadang2 kita2 yang kerja biasa ni..tengok dari jauh saja perfume mahal ni

ok jangan risau!








tada!
perfume mahal! hehehe tak..ini perfume murah saja..insipred dari perfume mahal..harga 70% lebih murah dar harga asal...ha siapa kata kita2 ni tak dapat pakai perfume mahal2? =D

cumaaa..
perfume ni tak tahan lama..2 jam dah kena reapply balik..itu sajalah kelemahan perfume ni

ada banyak jenis perfume

branded perfumes gred AAA and 5A from Dubai dengan harga yang sangat mampu milik..ada lebih 200 brand perfumes;)

CK
GIVENCHY
BURBERRY
DAVIDOFF
GUCCI
BVLGARI
VERSACE
DKNY
HUGO and so on
semua nya branded2 tapi dengan harga mampu milik


harga
2 perfume RM80
3 perfume RM110
4 perfume RM140

boleh dibeli di
fb : https://www.facebook.com/farrabellashop
instagram : farrabellashop
whatsapp 01112247119 
email: farrabellashop@gmail.com


1 comment:

DILA BASRI said...

mcm best je kak fina. :)